九龍灣黑心Party Room虐貓 逼貓食二手煙仲大條道理

869 回覆
2647 Like 92 Dislike
雀仔唔同,佢地個呼吸系統個構造同哺乳類動物唔同,雀仔吸入空氣嘅時候會經過肺部同9個氣囊(air sacs),所以會對氣體特別敏感,雀仔嘅呼吸系統對比其他動物嚟講係特別脆弱
相由心生 啫係柒又樣衰又賤格大波都冇撚用
其實都唔係真係好大波 有乜咁自豪
del左ac
留第二間喺度都係室內shisha 照拉
push
Pish
推 條女完全無悔意 仲串77
佢唔係有追緊post既咩?

咁串就唔好del Ig lor
心虛就心虛啦
扮曬野

心地唔好樣自然衰
回頭是岸
都比人cap哂上嚟都唔知做乜del acc
好撚柒 人又樣衰心地又差唔知條仔貪啲咩
係咪想del幾日ac再重新online
過一個禮拜再屌過

//有律師警告,光顧水煙私實的客人,涉同時觸犯禁煙條例和限聚令,呼籲市民切勿以身試法。醫學研究亦發現,水煙壺内的水,並不能過濾或减低煙草
有害物質,所以吸食水煙仍會吸入焦油和尼古丁,有損健康。然而,不少年輕人誤解,以為水可以過濾煙草中的有害物質。//

Source: https://www.stheadline.com/article/2167545/青少年犯聚違例室內食水煙-工廈私竇遍地開花
以為會無事?
只會行動升級
你個煙剷老豆老母成日兜頭噴鳩你搞到你發育唔健全問埋啲咁嘅問題?
嚇死
開咗filter 都咁柒冇得救㗎啦
我係佢直接投胎算
屌好撚樣衰呀
話正個班毒撚可唔可以唔好搞到自己咁撚Cheap
有少少波就話正正正 成世未見過波?麥玲玲夠大波啦
睇埋個閪樣咩質素先啦 屌 做人比少少要求好唔好
推撚到條臭閪收皮啦 無腦閪 雞都無得你做呀死鞋揪
話正個班係咪平時奶得呢啲臭閪鞋底多
身邊D狗公養成的
不嬲都話shisha d尼古丁勁過煙仔㗎啦
又唔知邊度入嘅貨
戇鳩先成日食
好明顯隻貓都唔舒服 睇佢隻眼
dklm臭西,自己死就好啦累埋隻可憐貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞