脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 43

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
垃圾廣告文
一句都冇講過自己如何因為脱髮受困擾
只係不停話畀隻藥害死
完全唔係站起脱髮人士嘅角度寫嘅
淨係識得抹黑
我係早一個星期去咨詢 手術當天上午檢查 下午開始手術 手術2點到晚上11點 做到人都癲
植左髮既巴打後面點遮?就咁留長定紋髮定唔理
食藥搽藥搞唔掂,來緊有啲想再植,但後面會好多窿窿
十年巴 想買5% foam
https://t.me/dddmuc
十年巴 想買5% + 保 求加
想問十年巴係咪轉左tg , 同上次個tg唔一樣既
試下用口服minoxidil
你果間好似係睇醫生收費?有冇前後對比照可以分享下另外,你有冇大約數下夠唔夠株數目?上去諮詢嗰陣會唔會好hard sell?

十年巴買foam 唔該你
十年巴 想買5%加保 求加 thx
Lm
前就真係冇影低
因為我自己一直留陰刻意去遮住m字位
所以之前唔覺太嚴重 反而果邊都幾認真幫我check
先知我個m位差唔多去到頭頂 冇3000幾4000 搞唔掂
反而係香港其中一間check既時候
佢係調返轉問返我有幾多budget
然後跟據返我既budget 同我講1800株就可以搞返掂
(呢間仲要係同大陸果間有交流開既)
結果深圳個醫身仲笑鳩我1800應該做到其中一邊m位
同埋佢地好強調做幾多株都係一個價錢
只係睇你後尾枕有冇咁多頭髮可以俾佢地拎
Hard sell黎講 我當初都好擔心
始終成十年冇返大陸
所以搵埋朋友一齊上 但去到又冇咩點hard sell
同埋我覺得上去咨詢下 無所謂既 唔岩咪走
我果日去咨詢既時候 同時間都十幾人排隊做緊咨詢 佢都唔差我呢個客仔
而且佢真係大醫院黎 都俾到啲信心我既
我聽到5萬幾人仔就直接扑鎚啦 用返相同株數係香港做應該廿幾三十萬走唔甩
仁X好像要20-30, 但美X,德X同大6高端比,價錢差唔多!
我香港重係去左仁x 同顯x 問 你講果兩間就冇問過了
或者咁講,香港既技術可能1800株就做到响大陸做勁多株既效果。
頭髮洗完24小時就油 有冇咩洗頭水推薦 nizioral有冇人用過
另外 見到有啲人話食維生素B6可以改善 有冇人試過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞