脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 43

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
因為水 同 泡

分別係丙二醇

都係點解泡劑會貴啲既原因
照跟返scale 滴小小得架啦
唔洗太多
Free style
Easy
十年巴想買5% foam

https://t.me/eviannaal
https://t.me/lynlynlyn
十年巴請問水劑6枝幾錢
thx
想問下咁多位有食藥嘅師兄
我食左8個月韓保 有keep住每個月影相做紀錄
但係M字位同前額中間都嚴重咗 有冇人都有呢個問題?
有冇用5%?
買緊之前有用 但係心臟唔太好就停咗
有啲人係無咩效,包括我
有無人試過minoxidil過期?
認真請教各位幾個問題:

1. 食左保康絲有無ching既性欲急劇下跌?
2. 印保同韓保有咩分別?
3. 有無人研究過去台灣植髮?
會影響心臟?
留意左個post 兩個月 早兩日終於去左植髮

因為我啲頭髮一直都係向前概
所以一直以為自己只係好輕微既m字額
只係需要千幾根既頭髮單位就可以搞返掂
最後做左個好詳細既檢查再加剷光個頭
先見到原來m得好勁
今次手術總共植左6100株頭毛
希望大部份都可以keep到啦
得閒update 俾大家睇下個效果
請教一下植髮要剷光頭?同埋ching係香港植髮?用左幾錢?
我係返深圳x禾做的 56k人仔左右
剷光頭係因為我要大範圍種頭髮 醫生話取髮區點都要剷 而我做咁多 不如一次過剷曬佢方便做手術

帶返頭盔先 本身我係想係香港做既 更加冇諗過會返大陸做
三個星期前 亦都上左兩間香港既做咨詢
分別開我1800株 130k 同 90k
完完全全out budget 果刻真係差啲喊出黎
咁岩見到呢個post 有巴打都返左上深圳做
就膽粗粗問下佢拎啲資料
然後個幾星期前我就返左去做左個免費既咨詢 比起香港收700幾既咨詢更加詳細
跟住早兩日我就去左做啦
5%最初研發係做降血壓藥
我自己極少情況下都試過好輕微嘅心悸,但真係幾秒嘅事
外用都會影響心臟?
有可能,但對我嚟講係輕微到可以忽略不計
呢個中國人搽嚟生鬚,都有少少心悸,都係咁講
https://youtu.be/4K3Q-Dd66YE
想問有無巴打只搽5%無食藥 效果如何?
User not exist
Within 400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞