【討論】邊張信用卡門檻最高?

361 回覆
9 Like 111 Dislike
好似唔得

打過去問想用佢個gym同入餐廳 係唔得

佢只係俾你book太平洋會入面d房仔
Citi Utlima
真卡真係好重好墜手
Citi private bank 邀請卡
小朋友抽咭咩,依家仲講咩咭門檻
校友咪得lor...
啱啱由 standard chartered CX 轉咗去 HSBC Everymile

睇過條款覺得 EM 儲里數快啲 好似係
同是天涯
我都申請五年左右一張卡都唔批,連一萬月薪要求嘅都唔俾
唔知衰乜
其他銀行張張都批,Premier,AE Plat Charge都即批
就係連最Cheap張Rewards都唔批
應該入咗blacklist定係邊個俾美國制裁緊嘅同我同名
前前後後五年Keep住申都唔批。
屌你老母Shittybank
上邊有巴打Prestige 30幾萬CreditLimit
我其他銀行都有幾張過果個limit
冇㗎啦,係唔批就唔批

次次都唔批你話可以點啦
做邊行?
咁有錢都返工
真,坐係閘口前面等下算數啦
你知唔知我圖哩個apps咩嚟
Yes 打漏咗
個個月
crypto.com 黑卡
唔知,不過而家討論緊citi prestige仲有冇包priority pass,個個人都話而家有但你好似死都唔信,我都唔明點解?

剛剛再去官網都話有pp

可能改嚟改去掛
哦原來係呢單野,呢張卡早幾年曾經取消同priority pass合作,轉咗用mastercard loungekey。其實係差唔多野loungekey 嘅lounge數量比pp少但係多咗啲機場餐廳之類嘅消費優惠。不過loungekey呢舊野玩咗唔知兩年左右張卡又轉番priority pass。好似係疫情後嘅事。
我仲keep緊Loungekey
可能睇客戶掛
其實你而家應該可以拎個code整番pp個電子卡
其實好多人都唔知Visa Infinite同World Elite Mastercard有好多福利,年年都送幾個酒店會籍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞