【討論】邊張信用卡門檻最高?

361 回覆
9 Like 111 Dislike
爸爸附屬卡
gate 1 附近個魚蛋粉?

屌你老母真係俾錢食老麥都無咁嬲

d大媽都要推推撞撞 on99 咁
嘩第一次見 香港人究竟幾有錢 但係張卡未必係最有錢果堆但係人脈無得輸
翻工成日見到
然後張相同本人都應該差左好多年
究竟佢地宜家係幾rich
不如討論邊張最多着數最好用
講邊張門檻最高有撚用
東亞嗰張咪centennial
垃圾黎啲offer又少 一出嗰陣話去旅行用有著數
但出左冇耐就肺炎
之後乜offer都cut晒
有啲仲有 不過冇得去旅行 用唔到
所以我都cut左

中銀舊年張新private card仲好
食米芝蓮餐廳有買一送一 啲menu成日轉
不過今年好似十間餐廳得五六間renew左
但計返都算抵

Jade卡唔知佢停辦之後點計 我見其他region你上唔到GBP就只係掉晒啲jade客落 premier
紅綠燈唔止佢可以刷分. 但2500換20000miles 其實同自己比錢買張台北來回機票差唔多錢. 真係要用到酒店4送1先叫抵. 唔係用其他卡好過
大灣區青年卡都無人講?
應該無咩可能
有身份個d 卡都唔洗帶
窮撚得張AE 白金
呢到已經有堆人係咁
我肯定citi prestige係有priority pass,我咁肯定係我上星期先用完,係外國機場入,就咁比priority pass個code佢
以前做幾年野申請到張visa signature好開心 次次爭住碌卡
依家變公廁
好奇除左China Club cut左咩offer?

你講開其他地方,本身話剩係斬歐美澳,最尾連 UK jade 都斬埋, UAE as well, 唔知大貓諗乜

中銀張PC,米芝蓮續做的話係幾抵
10倍分,原來海外都計,鳩痕了
搭單一問 邊張master world elite 最易申請?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞