曾經中過六合彩頭獎既過來人分享

324 回覆
2463 Like 201 Dislike
中過一次三獎, 之後買左八年 每期同號碼170蚊17注 中間中過一次9600 同幾次640 當買個希望渣
先唔講樓主係真膠定假膠
但係而家連登真係好多小學雞同盲鳩
頭幾個回覆已經衝哂出泥
千幾萬點買2層樓, 買$5點中哂
假分享post, 真恥笑post
7年前中過半注2獎4x萬
知道中嗰刻真係好驚訝嗰一刻係櫃位叫咗出嚟,不過過兩日開始有啲不祥預感
P.s我買嘅係電腦飛完全唔會理張飛係咩 number, 我對飛嘅習慣係放入部機.

中完之後當然係買咗啲奢侈品啦,不過都係開心咗3個月.
因為我本身有個外籍男友原本計劃係扲過學生簽證過去拍拖,有咗呢筆錢當然喺買機票啦準備下個月出發.

去到外國頭兩個月係開心嘅,不過好景不常有日返屋企見到有個人企喺門口附近,開始心知不妙點知真係第三者.
當時男朋友選擇同我分開,之後我個人就好似痴咗線咁.
因為一諗到返到香港唔知點去面對屋企人同朋友所以喺 hostel住咗大約一個月諗吓有冇方法救得返呢段關係.
直至到返到香港我男朋友話想復合會離開第三者,大家傾好哂條件我又過返外國.

再到外國頭兩個月好開心過正常情侶生活,第三個月終於發生咗一件更加不幸事件入咗醫院.
驗到係腦入面有個腫瘤導致到癲癇發作,睇咗四年醫生食藥食到今日都仲要食.
最近一次複診醫生話試過咁多隻藥都阻止唔到癲癇發作,可以安排我去做切除腫瘤手術.

呢個係我咁多年嘅親身經歷啲錢多數用嚟買藥睇醫生同做手術,同失去咗7年時間因為每次癲癇發作,不論大發作或者燒發作會失去全日嘅記憶.
最近半年終於發覺男朋友仲有接觸第三者好後悔當日中咗呢個二獎.
中左幾多到 之後點運用?
如果係真人真事,
多謝您PROVE左用網上戶口買六合彩會自動入落戶口
大家安心用網上戶口買六合彩,自動過戶
連登黎講你算好人。
亞米路聰明組合
計過中咗頭獎都唔夠啲friend有錢
十幾年前有千幾萬好好洗,而家窄好多
十幾年前好似5蚊係全注
得千幾萬咁少冇野好驚
段文好耐之前喺香討睇過,樓主係本人定轉貼?
中過20蚊,ok 嗎
睇置頂
有冇即刻打爆個芒?
電話投注嚟
08年千四萬夠財自,宜家唔係中幾千萬都唔夠膽話財自
連登仔真係好撚空虛
你用網上投注戶口,仲使唔使打去登記,上馬會攞錢?定係直接入落你戶口?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞