曾經中過六合彩頭獎既過來人分享

324 回覆
2463 Like 201 Dislike
中過40蚊 之後買咗四注嘅六合彩

一注都唔中 昆錢嘅
樓升得多姐 ,物價升2倍幾3倍差唔多啦,如果你走去買獅子等所謂穩陣嘅大股 收息到依家又會唔會咁講?分分鐘得返500百萬😵‍💫
屌呢篇野香討文黎
係咪自動入account 定要打去登記先有?
如果08年買左樓 而家個講價都fatfat啦
之前嗰啲係沉沒成本 唔應該成為考慮因素
點買中㗎
樓主係咪電腦飛? 定固定號碼咁買 買足咁多年先中?
成日覺得電腦飛唔會中
唔係$250萬仲要冇乜人買
而係冇乜人買所以250萬
大大力恥笑
08年買咗兩層樓已經搞掂晒
再中落去既話你想開間馬會?
連登既智商,開個中頭獎派錢post就知啦。
中頭獎即刻買樓,每個月收租等於返工嘅錢,即係你已經唔洗返工都可以過正常生活,如果你真係黎生唔返工就會悶死嘅話,都可以返part time打個風流工,等夠十年八載層樓嘅價值己經翻咗一倍。
中過$40, 簡直係人生高峰
如果果陣純投資買市區細價樓$120萬一間,買10間收租都仲有二百萬淨,依加升到 $350萬一間都$3500萬了,仲未計收租果幾百萬,依加有$4000萬真係吾難,不過前提當然識投資同守得住
坐大脾果個笑左
有少香討feel,
如果中左頭獎 我首先係外國買樓再放租
間唔時番去渡下假
香港會買靚車 請司機 從此唔洗再迫狗鐵或唔洗自己揸
可能會轉pt 邊策劃下自己生意

拎部分岀黎投資
食嘢未至於會唔睇假錢,但起碼每個月食2次好野,真係豪果隻

至於買唔買香港樓真係好難講,香港樓唔抵買 可能豪裝居屋或現住果度就算
如果頭獎得只係一千幾百萬,最多只係可以唔打工而生活無憂,但離請司機嘅level 應該仲有段距離

之前我回某個po 話1000萬定期一年有30-40萬息已經好多人太少唔夠過一世又呢又路
人點會忍到唔用1000萬,擺定期唔用得仲慘過無中,天性黎

淨係用就未必夠,梗係有收入先請司機啦,租呀,pt呀
傻仔先會中左唔撈
我都想體驗下咁悶
聽完都係想中。
有冇請保鏢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞