曾經中過六合彩頭獎既過來人分享

324 回覆
2463 Like 201 Dislike
屋企人黎
就算真係中左唔比我知 我應該感受到富貴左
發生前後次序嘅問題如果病發係中獎之前就唔會覺得中獎係件壞事

如果你有幸中獎嘅話你嘅諗法會好唔同
小學都應該知當年係5蚊一注

5蚊一注 500萬
之後升到10蚊1注, 800萬
我屌你老母!!!
咁10人房坐13個OK嘛?
佢叫我多出黎果3個坐大脾喎..我即刻小左佢一能..

人有錢但個心係窮人
原來網上戶口中左頭獎會自動存入,唔洗登記
買左咁多年六合彩都唔知成日驚登記唔切會拎唔到獎or有時唔記得咗對no.驚miss左拎獎
係呀,我自己固定每個星期一都會鳩篤1條飛10期,$100,
一個月$400-500買六合彩,KEEP住每一期都大概有4-5條飛,
都成日中 $40 有時中夠 $100 就唔駛入錢買返落去。
但係我咁樣玩咗2年都冇中超過$1000
但係無錢日日都唔會過得開心
人生好彩扑中左就一世無懮
(其實有中頭獎點都好過唔中)你講到好似中
安慰獎咁
嗰兩層樓keep到而加既話
應該都接近升左兩倍
08年1400萬 雖然唔叫發達但係 等於依家3000-4000萬咁好使,叫做衣食無憂啦 筆錢守得好架話。
兩層樓 應該都有千幾萬
開心大發現
Link 都頂置埋啦
你咁樣已經係沉迷賭博
中完真係輕鬆好多,返工睇得好開比老闆客屌完,都輕輕一笑置之。放假無左之前行商場買野格價邊隻錶平幾千,連錶都唔想戴。反而買返U記都好滿足,落樓下茶記食個飯睇下youtube又半日,夜晚同屋企人食飯傾吓偈返房打機。
明明無錢都做到既野,你有錢再做返一樣既都會滿足十倍等車等巴士無位?比你先我等下一架囉,都好開心
講真知識型工作可以做到死果日
點只3-4000
係唔係改圖?
第一張圖右上角既 結餘 係 216 既 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞