曾經中過六合彩頭獎既過來人分享

324 回覆
2463 Like 201 Dislike
中了頭獎差不多十幾年..覺得時間過得好慢..
人都改變了不少..
(我相信很多人如果好似我咁..都會心諗:
嘩..比我一定買名牌..買野買野係咁買野)
還有..有朋友對我說..比著我係你..我飛左自己條女..
去老蘭(蘭貴坊)溝靚女啦..
其實當你有呢筆錢之後..你就不覺得是什麼了..
名牌..我當然有買..但都祇不過是哄自己開心獎勵下自己..
如果大家有機會中到頭獎..請不要給金錢蒙蔽了自己的心..

我個人比較喜歡食..大多數都係洗左響食果方面到..
以前出街食野..睇睇個餐牌..好貴wor,叫第二樣野食啦..
依家...200蚊一隻蝦我都照叫(仲要冇睇價錢,想食即叫)

人改變了不少..我自己都覺得自己"串"左..
都唔係話串左既..係個人唔可以比人睇死既感覺..
果日打去CWB一家人食日本放題..BOOK 13位..但祇係得10人房同24人房..
我問接線生:
咁10人房坐13個OK嘛?
佢叫我多出黎果3個坐大脾喎..我即刻小左佢一能..

我老老實實講句 我都買左兩層樓..
一層比屋企人..一層自己住..
依家我身家祇剩下頭獎彩金的4分1左右..

好多人問我..生活點..D錢點用?用左響邊?
我分左四份..一份自己;一份女朋友;兩份屋企人..
仲有..生活好苦悶..日日訓教打機聽歌..

如果大家有機會中到六合彩頭獎..請不要給金錢蒙蔽了自己的心..
有冇投資咩咁?
咁15年過去,仲剩幾多錢
兩注中喎
你買$5點解中晒$14349375
你入個post 就係問剩低幾錢?
你再睇真啲
點解唔攪下生意
好撚想中六合彩
Ching 唔知你堅定流 但錢財不可露眼 ...尤其是現今社會一啲蛛絲馬跡你都唔好流出嚟
死啦好蠢 唔明呀
浪費咗機會

只是享受咗當下
其實好多人中 成日想等佢3000萬以上先買 但成日8百萬 /千幾萬就已經俾人中左
搵下D人生的激情ok ?
可以睇下迪迪尼套"靈魂奇遇記"
搵下自己對乜野有感覺
可以有咩生意搞
2008年六合彩幾錢注?
OK,轉個問法,咁而家用呢個獎金滾左幾多錢
有冇後悔唔買多幾層樓再繼續打工
中獎心情 & 領取獎金過程

當初是在當日買的 即是我中左果日..買左4注 <--其實呢4注都買左成年幾了..

我是上網投注的..就是下午1點左右吧..
投注完就照平常咁打機..
打打下..個電腦"芒"壞左開唔到=.=
之後我同女朋友講左句...:如果今日中左六合彩 我即刻打爆個"芒"

到左夜晚..出去食飯..錯過左電視攪珠..所以就打電話去"對"
我聽左之後..最先係有D驚..
因為我買呢張"飛"買左成年..唔知今日有冇買..
仲有一個因素..以為自己打左去自己投注戶口Check番投注記錄..
1. 08年仲係5蚊一注
2. 每注派彩,唔係總派彩

每注啊。
唔通中三個字20蚊,248,281.6注分咩
唔返工真係好悶 揾份超hea pt工撈下 消磨下時間吧
Go
月供六合彩都未中過三獎以上
勸你嘆夠就搞個基金每月出番份糧算
不過你留左一半俾屋企人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞