一人一張守宮圖!

600 回覆
58 Like 8 Dislike

唔係,
巨人、蓋勾、睫角都可以食果泥
豹紋有grub pie

唔想養識爬牆個d
grub pie幾錢到

我覺得你要接受用活體
我果d餵活體都要望住佢郁先肯去食
唔係就淨係望住,所以用grub pie果d未必得
如果屋企人接受唔到,可以試下收去睇唔到嘅地方養蟲,小麥果類唔嘈又少味又方便
咁樣慢慢等屋企人接受比較好
我而家養到屋企人都唔驚蟲

當然要同屋企人講左先,話明唔會比佢睇到
唔係驚你比佢發現要扔哂佢地

我養豹紋因為食超麥,比阿媽屌到仆街,因為佢怕蟲,後尾呃佢只食蟋蟀先冇咁嬲

我覺得麥皮蟲無蟋蟀咁核突wo

蟋蟀中size以上,我都覺好核突
同埋我養d蟋蟀都好易死同臭
大家有冇心得養法?

最緊要夠乾,唔係好易死哂
btw,蟋蟀核突過麥皮蟲,最重要係好易走蟀

琴日帶左返屋企
今次唔會再曬太陽

琴日帶左返屋企
今次唔會再曬太陽

今次去跳水

琴日帶左返屋企
今次唔會再曬太陽

今次去跳水

開兜水俾佢玩
到底點先可以令豹紋守宮上手冇咁驚?
推推推
有冇大埔友有黑蟀
可唔可以賣啲俾我
新手問 買豹紋守宮 成體貴啲定係苗貴啲?

巴打如果想買成體可以搵我,小弟之前本身想買乸,點知錯左性別 ,願意5折出讓
TG: http://t.me/ty0202

隻魔物仔 好正

隻魔物仔 好正

個幾兩個月前 有日返屋企見到佢無啦啦斷左條尾 好心痛 好彩宜家生返出黎

隻魔物仔 好正

個幾兩個月前 有日返屋企見到佢無啦啦斷左條尾 好心痛 好彩宜家生返出黎

好小聽講魔物會斷尾喎

隻魔物仔 好正

好小聽講魔物會斷尾喎

真係唔知點解 出街前都未斷 返到黎就斷左

隻魔物仔 好正

好小聽講魔物會斷尾喎

不過都唔怕 都生得番 D色應該都唔差得多

隻魔物仔 好正

好小聽講魔物會斷尾喎

宜家條尾好長嚕

隻魔物仔 好正

好小聽講魔物會斷尾喎

宜家條尾好長嚕

我d 睫角近期甩左好多條尾

隻魔物仔 好正

好小聽講魔物會斷尾喎

宜家條尾好長嚕

變晒青蛙

隻魔物仔 好正

好小聽講魔物會斷尾喎

宜家條尾好長嚕

睫角會唔會生返條尾架

好小聽講魔物會斷尾喎

宜家條尾好長嚕

睫角會唔會生返條尾架

一日青蛙 一世青蛙
今日魚佬隻買左條豹紋苗 番黎發現原來斷趾 有冇得換?
今日魚佬隻買左條豹紋苗 番黎發現原來斷趾 有冇得換?

佢會唔會比人扔落垃圾桶
巴打,我想養一隻食撚晒我間房d蟲,有咩好推介

你屋企有d咩蟲

琴日孵左兩隻睫角守宮

你屋企有d咩蟲

衣魚

家壁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞