一人一張守宮圖!

600 回覆
58 Like 8 Dislike

第一張相係前日
第二張係啱啱影嘅
身啲顏色暗咗好多
想問下咁多位巴打知唔知咩事
啲friend話係脫皮

啱啱養?
脫皮係會變淺色

養咗大約兩星期

第一張相係前日
第二張係啱啱影嘅
身啲顏色暗咗好多
想問下咁多位巴打知唔知咩事
啲friend話係脫皮

啱啱養?
脫皮係會變淺色

養咗大約兩星期

唔洗咁緊張喎
我個兩隻都會間唔中淺色d深色d
你觀察耐d先
魔物d 色吸引d

隻色
魔物可以係邊度入手
魔物d 色吸引d

隻色
魔物可以係邊度入手

綠之園間唔中都會翻貨
不過我依隻係上網同人買既
新手養第4日,我想問我用緊7w可調節暖墊(好似冇牌子),但係用手摸好似唔太熱,其實我張墊有冇問題,定係要買有牌子貴d既暖墊?求教
新手養第4日,我想問我用緊7w可調節暖墊(好似冇牌子),但係用手摸好似唔太熱,其實我張墊有冇問題,定係要買有牌子貴d既暖墊?求教

有冇溫度計?31/2度都好夠

唔洗嘅買貴嘅,我用果種都冇牌子(魚老買),應該係你用緊果種,都好夠熱
不過之前上網買過1張明明一樣樣嘅,但係完全唔熱

唔洗嘅買貴嘅,我用果種都冇牌子(魚老買),應該係你用緊果種,都好夠熱
大陸D垃圾野係咁
我個張上年熱今年用已經唔熱

大陸D垃圾野係咁
我個張上年熱今年用已經唔熱

想問守宮最適溫度係幾多?
怕蟲考慮養蓋勾亞,但好撚貴
平既都係bb 仔驚自己新手唔識整死一個小生命

另外d 蟲食淨大家係咪放雪櫃定室溫(sorry 真係完全冇sense)

同一隻,變色變得好勁

另外d 蟲食淨大家係咪放雪櫃定室溫(sorry 真係完全冇sense)

室溫 拎個箱放
我要餵黑蟀,D 蟀叫得好大聲
成間房都好大自然FEEL

蓋勾亞可以全果泥
室溫

其實唔係要全紅/橙直線,
都唔會好貴,
我唔支持係某一間到買守宮

都唔會好貴,

其實冇諗住特別揀咩基因既小朋友,合眼緣有feel 就得
諗住去x之x 同urban 到睇有冇岩心水既
_ 老 d 評價麻麻

都唔會好貴,

其實冇諗住特別揀咩基因既小朋友,合眼緣有feel 就得
諗住去x之x 同urban 到睇有冇岩心水既
_ 老 d 評價麻麻

咁就冇問題啦,每三六九月就有外國爬展,爬店就會多好多守宮到
唔急可以等下
我推介去綠之買
我d 蓋勾都係果度買
我推介去綠之買
我d 蓋勾都係果度買

諗住去6G買晒所有野算
格價都應該差唔多,香港咁少爬店
不過見蓋勾普通bb都$750up
請問係咪咁上下價?
我推介去綠之買
我d 蓋勾都係果度買

諗住去6G買晒所有野算
請問係咪咁上下價?

我上年買 1000鬆d
不過最平應該有750
有冇巴絲養蛙眼守宮?小弟有條豹紋守宮,依家想買蛙眼黎養,蛙眼守宮惡唔惡?拎到上手撚兩撚??
有冇巴絲養蛙眼守宮?小弟有條豹紋守宮,依家想買蛙眼黎養,蛙眼守宮惡唔惡?拎到上手撚兩撚??

蛙眼都幾可愛,咁細隻怕走失嚇親老母
我推介去綠之買
我d 蓋勾都係果度買

諗住去6G買晒所有野算
請問係咪咁上下價?

我條肥妹都係6G到入

蛙眼都幾可愛,咁細隻怕走失嚇親老母

想問難唔難養?我有個箱同佢地唔係冇吸盤咩?金魚街邊間有得賣?
我推介去綠之買
我d 蓋勾都係果度買

諗住去6G買晒所有野算
請問係咪咁上下價?

我條肥妹都係6G到入

我果d 食極都唔肥
我推介去綠之買
我d 蓋勾都係果度買

諗住去6G買晒所有野算
請問係咪咁上下價?

我條肥妹都係6G到入

我果d 食極都唔肥

呢位小朋友好肥美
到最後係6G 買左隻睫角bb
唔記得問係男仔定女仔
岩岩入坑,比隻bb 跳左入d 頭髮到
搞到我同店員姐手姐腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞