IG正式被mrbeast 佔領

353 回覆
1476 Like 22 Dislike
依家tiktok勁撚多人周街派錢派禮物啦
佢youtube follow數乘30已經大約係全地球internet人口,你sure佢有可能賺幾十倍知名度?
佢不嬲宗旨係搵幾多使返幾多wo 當然無人認真同佢審計 點都要自己食飽先 但見得到拍片以外佢完全無咩大消費
佢其實本身都幾紅開頭好似係成日巨額打賞啲steamer起家,紅咗之後YouTube成日拍喺街隨機派錢/送名貴禮物/請人去旅行
係一個慷慨嘅有錢人
直接飛過黎派都得啦又有content
應該都係
佢好似未派過外國
咁就贏左過千萬like
年幼的查克花了8000元跟農夫買了一匹馬,農夫同意隔天將馬運來。一天後,農夫開車到查克家但不見馬的蹤跡,他說,「抱歉啊孩子,我有個壞消息,那匹馬死了。」

查克說,「噢,那你還我錢。」農夫說,「沒辦法,我已經把錢都花掉了」,查克於是說,「好吧,那你至少要給我馬的屍體。」

農夫覺得很奇怪的回他,「你要拿死掉的馬幹嘛?」查克回答,「我要把他拿來當成抽獎的獎品。」農夫說,「不能把死掉的馬當成獎品吧!」查克說,「我當然可以,我不會跟別人說他已經死了。」

一個月後,農夫跟查克再度見面時問道,「後來那隻死馬怎麼樣了?」查克說,「我把他當成獎品舉辦抽獎活動,售出500張門票,1張門票賣150元,總共賺了74850元。」

農夫問,「難道都沒有人抱怨嗎?」查克說,「只有最後中獎的男子抱怨,我把他的門票錢150元還他了。」後來查克長大後開了一家很大的保險公司。

Source: content farm
為拍片咪會囉最近醫撞聾咪全世界走 途中有派㗎
仲有佢拍抖音個啲叫人即刻去其他國家個啲
㩒個repost抽八萬蚊港紙,核突嘅點喺邊
驚核突嘅人先最核突有錢執都尷尷尬尬咁
學到野 thx巴打
出5皮野美金 就賺到成17m likes + 20m comments
呢個giveaway抵到爛
屌我以為50000 each 原來只係得10000
收爹啦清泉
佢冇朋友⋯
on9
睇comment 都feel 到陣自大嘅味
現實通常無乜朋友
工作無乜人想同你合作
mr beast又派錢又用D錢做善事
你話佢一直做善事拍片R知名度點都好
佢又真係幫過好多人
如果repo呢個抽獎story可以被更多人識佢
令佢有更多錢做善事真係要狂repo了
btw好慘做到全球top5 youtuber係到都要被人問乜水
強如pewdiepie當年同t series鬥嗰陣都係一樣會有人問who
On9
1萬鎂
8萬港紙
個個都有啦

抽係想不勞而獲
抽中未當多兩個月人工

殺身之禍笑撚死我

利申 有repost
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞