IG正式被mrbeast 佔領

353 回覆
1476 Like 22 Dislike
如果抽咁撚多注邊個幫佢入?
如果佢dm求其揀咁早入既咪on9?
Like都咁撚多個
條友應該都係都係睇左條Shorts講就當真
咁大件事mr beast點會冇回應過
五萬美金就可以做全球焦點,抵到爛
是但搵個tool都抽到啦
🫣
一開始邊諗到會有過千萬人咁撚癲
我睇嗰陣都仲係100萬人左右
平時啲IG shop啲呃人抽獎我都唔信嘅
但今次係知呢條友唔會吹水先去抽下
當最後有3千萬個ac參加,其中1/3因為冇follow, comment, po story唔符合資格DQ咗,最後從2千萬個ac度抽
再當10K USD係80K HKD,個期望值係80K/20m=0.004HKD
參加冇金錢上嘅成本,理論上每參加一次都賺0.004HKD,參加250次就賺1蚊
依家直接畀1蚊你,要你po個ig「我因為肯po呢個story所以賺咗1蚊」,你肯唔肯?
有無講點解exclude NY
見到平時勁貪錢嘅兩個女仔fd有post story
有錢搵嘅機會唔放過
真係中左點收 匯款?
笑撚到我 幼稚園英文都好過你真係😂😂😂😂
其實依家個like數已經睇得出機率係低過中六合彩
Ig 想po嘜咪po嘜囉,㩒個制repost同打機抽野一樣心態姐,咁都要屌
兩盒thx 處理
鍾意睇佢好過on9仔karl
本身人設好飽滿 醒目仔(女)chris 鳩鳩下chandler 大隻chill佬jake
karl個設定根本jake paul個種屁孩黎為咗迎合班細佬整個鳩叫角色
宜家原始team人變曬lu唔知以後會點
Sor冇抽喎淨係想講人哋抽嗰你撚事
樓豬呢啲人真係好煩以為自己好清高
睇開佢啲片 成日都好想玩埋一份 但係係外國玩唔到
而家叫有個活動參加下 就算唔係為錢share下佢有咩問題
佢食哂media traffic條水, D錢越派越多
佢好似係delete咗個Post?
本來仲想講下
中獎概率低過六合彩中二獎
但獎金又低過二獎

宜家唔使喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞