IG正式被mrbeast 佔領

353 回覆
1476 Like 22 Dislike
啲人唔識佢就沖出嚟話佢呃錢
仲難中過六合彩
including都唔係層主咁解喎
完美闡釋讀書少有錢都唔會識執
最撚求怪係啲錢唔係你個到拎出黎派, 六合彩你都比咗10蚊出去個pool呀, 依家都唔洗錢
唔明點解要咁不滿, 講到like and share咗佢就發達之餘, 我有損失咗, 明明nothing to loss
佢賺錢咪賺錢囉, 有咩所謂好似幫盲人咁, 唔通佢賺到錢個盲人會因為咁而無法受益?

除咗睇唔過人發達之外就無其他解釋
夠用 唔洗問人乞囉係呀係呀我係清高撚
抽獎有幾核突
初頭拍片係講下gaming野 跟住慢慢積左人氣有sponsor比1000美金佢拍片 話佢做乜都可以 佢問如果派晒1000美金比人得唔得 跟住佢就拍左段片係比左啲露宿者1000美金 然後條片紅左 再多左sponsor比錢佢叫佢拍片 佢之後越拍越多
再落去就係佢拍啲24小時challenge聽歌睇片讀字之類 然後再將啲錢解決晒佢屋企人嘅問題之後(包括幫佢老母層樓清埋尾數)就將啲錢派比人拍片 跟住越黎越大就開始做唔同project派錢派屋派車
佢早幾年搞左個種樹計劃 唔記得係種一億棵樹定點 而家個plan繼續做緊
要睇真係可以去睇佢channel啲片 你唔駛睇佢gimmick片 睇佢呢類片都夠了解下佢
我純粹好奇一樣野
佢點樣海外派錢
我冇跟開佢 佢有冇試過海外成功派一次錢
係咪直接匯錢
佢仲可靠過政府
鬼佬啲reaction片講得啱架
一路啲人都係屌緊佢點解可以幫到人 幫到人一定有奇怪
我以前都係覺得佢gimmick野多 借啲意搵錢 正如你係會見到佢有錢解決到自己生活嘅問題 咁但係正因為佢已經解決左自己需要佢先將啲錢掉到去幫人手
不過世界係咁架啦 對好多人黎講無絕對無私
有其他解釋
香港人鍾意咩都屌左先尤其連登仔
為一萬蚊美金而瘋狂
仲有MBTI測試都已經佔領緊
嘩你英文同樓主一樣咁叻
抽個獎都要比你話貪小便宜
係咪覺得自己係清泉所以好叻叻

同埋有無諗過個女仔其實don't give a shit你點諗

利申:無repost
禁個制都瘋狂
呢度啲ching講到mrbeast係啲普通KOL咁
屌你人地月月都派幾球出去
大家唔好誤會,其實我都覺得mrbeast 是好能醒的

但係啲人repost可唔可以都醒啲轉返做公開先post 個story
禁個掣share個story有幾核突
咪一撚樣
應該話連登行先好多年
呢條友乜水嚟?
你都戇鳩 俾個機會tag吓你條女曬吓命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞