IG正式被mrbeast 佔領

353 回覆
1476 Like 22 Dislike
呢個post分晒ig frd智商高低
入黎既人都係扮清高 笑9 D人 Repost 其實自已都想抽 但又怕俾人話 7
係呀係呀 記得唔好買六合彩 唔岩你班清高白卡人士
mrbrest 咩黎
冇跟開
見到Vienbb 都tag左人 有個應該佢條仔
露點條港女都留言
成班on9
人地都寫左excluding the state of NY
人地當你係義工
見到啲平時冇追開mrbeast嘅fd都repost
假設真係中咗,都一定一身蟻
1. 個個都知你中咗
2. IG AC日日比人騷擾
3. 可能引來騙子
4. 有機會比人起底
5. 嚴重啲有殺身之禍
不過單嘢做馬都唔出奇
成千萬比人撚狗,點知係社會實驗
基本上會去參與既,都係見到一萬鎂先幫佢repost 一打開IG仲要唔少朋友都有repost
中曬marketing
呢個post都係marketing,mrbeast超勁
係派5個人合共5皮鎂呀
我諗由高登到連登都未試過成功派到一次錢
咁都有得打飛機講到人哋幾蠢幾蠢,唔知仲以為repost story好大工程
mrbeast > ad > mrbeast > mrbeast > ad > mrbeast > mrbeast > ad
參與下都要俾連登清泉屌又唔係買身,repost story 講到好大陣仗咁,六合彩要俾錢買添,買六合彩中嘅機率都好細,買啲人係咪又on9
天真過天真嬌
過去mr beast派錢抽獎好似都只限抽美國公民
印象中講過係受美國法律規管所以美帝以外嘅人唔派得
一定唔會中你之如仲要比啲fd標籤埋網絡乞兒
真係on9先做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞