黃又南代父還700萬巨債

166 回覆
730 Like 4 Dislike
http://nextplus.nextmedia.com/news/ent/20170726/533203

還完條數之後老豆有老人痴呆.........
都幾唔好彩

冇欠債月用千五果位
唔係同人幾百萬財仔數比ma?
財仔收你起碼30% 利息
仲要耐唔耐打黎攪9 你
做藝人被揚欠財仔數影響力形象個壓力幾咁大
如果冧得掂佢啲女為佢接吓客還債
應該一早還哂
我唔明 點解申請左破產仲要還錢?唔係所有債務都唔駛還架咩?唔係申請破產黎做咩?破產即係冇哂錢喎。。要繼續還錢咁點解要破產?

有好多錢唔係話破咗產債主就真係唔追

親戚朋友其一
財仔其二

你有心昆錢有晒後路反而可以話走就走
但如果係有良心又係一般蟻民都會盡力去還
私記
我冇欠人錢,每個月都只係駛千五蚊左右

每個月有二千五你駛仲叫苦?
又南你行撚開一二便啦,我屌你老豆啦!

咁你可唔可以搵幾萬 得千5自己用 其他錢送俾人/捐左出去?

之後嗰d我全部畀晒老婆

廢物

小新老豆

而家d人自己廢仲中意大大聲周街唱咁趣緻既

咁撚戇鳩仲咁大聲
佢真係好彩入到娛樂圈,如果大學水泡科20幾歲仔都唔知要還到幾時先還哂700萬
一句考順講到所有野都合情合理地應份
02年左右同朋友係時代見過佢
一齊入𨋢,望佢幾眼好似得罪佢咁,兩條友一齊啤我
點解會有人話佢真人好nice
係咪代父還債之後學識謙虛,態度好左?

02年
02年仲係shine呀,果時既shine咁佢又咁後生
輕飄飄實有啦

02年
02年仲係shine呀,果時既shine咁紅佢又咁後生
輕飄飄實有啦

記咁耐你都幾小氣 今年都2017
大前題又南細個個陣有過富裕生活
之前係咪同杜如風拍拖
唔明,佢老豆都直接破產,點解仲要自己走去做擔保人?

真係幾矛盾
破產後4年一筆清
但還到錢又點解要破產
6年時間還到700萬

財仔理得你係咪破產?

佢搞你搞到要報警
佢驚過你

琴日中環先有人比人貼街招追債,由ifc一直貼到信德
幾時產生左報警唔怕比人搞既錯覺

記咁耐你都幾小氣 今年都2017

記得件事就叫小氣
而家我有話憎佢咩

02佢地岩岩入行
記得上次佢地開演唱會類似話過自己少不更事,岩岩入行無乜禮貌
若要生活好
據知又南爸爸是利物浦球迷,有段時間爸爸怕家人辛苦,心急博翻身,貿然去賭波,結果當然是輸多過贏。於是又南跪在爸爸跟前,求他不要再買利物浦。

若要生活好
據知又南爸爸是利物浦球迷,有段時間爸爸怕家人辛苦,心急博翻身,貿然去賭波,結果當然是輸多過贏。於是又南跪在爸爸跟前,求他不要再買利物浦。

若要生活好

利迷買波邊會買利
如果唔買利記,一早咩事都無

佢買對家發達啦

有無睇內文....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞