黃又南代父還700萬巨債

166 回覆
730 Like 4 Dislike
又南我愛你
佢嘅故事同檸檬有得揮
兩個都係代父還債
希望佢將來可以大紅大紫
由細到大都覺得佢好靚仔
做鴨7萬一次黎計 佢都算幾辛苦下 做足100次 屎忽都爛曬
好想知佢個partner有冇幫過佢
咁短時間還到700萬
他知道
今晚叫第二春,似熱血青春多幾個鐘
無知一問,申請左破產仲要還嘅咩?
我冇欠人錢,每個月都只係駛千五蚊左右

每個月有二千五你駛仲叫苦?
又南你行撚開一二便啦,我屌你老豆啦!

咁你可唔可以搵幾萬 得千5自己用 其他錢送俾人/捐左出去?

之後嗰d我全部畀晒老婆

咁係叫做有得用囉 廢JER
我唔明 點解申請左破產仲要還錢?唔係所有債務都唔駛還架咩?唔係申請破產黎做咩?破產即係冇哂錢喎。。要繼續還錢咁點解要破產?
我1年前係深水埗係街見到黃又南,佢真人好靚仔,又好nice,無咩明星架子

有人巴打覺得黃又南好似Jon Snow

咁你可唔可以搵幾萬 得千5自己用 其他錢送俾人/捐左出去?

之後嗰d我全部畀晒老婆

廢物

小新老豆

作為一個藝人 置裝 化妝 髮型既支出 真係好大
二千五其實好少
仲有d應酬 飲茶灌水 喺娛樂圈 更加係少不免
唔同人打交道喺呢行基本上係搵唔到食
你一個月洗千五 洗得少過佢 唔代表你慘過佢
更唔代表你叻過佢
有無諗過人地鄁起條數 心理壓力有幾大
我覺得你淨係有千五用 係你個人既問題
老婆自己揀既 唔夠錢洗唔識同老婆溝通 係你溝通能力有問題
搵埋唔夠成頭家既支出 所以要焗比咁多
係你賺錢能力有問題
你自己唔掂就唔好出黎同人鬥慘啦
網上貶低自己 不如拎d時間增值自己 提高自己賺錢能力啦

巴打
我1年前係深水埗係街見到黃又南,佢真人好靚仔,又好nice,無咩明星架子

有人巴打覺得黃又南好似Jon Snow

唔太覺
我唔明 點解申請左破產仲要還錢?唔係所有債務都唔駛還架咩?唔係申請破產黎做咩?破產即係冇哂錢喎。。要繼續還錢咁點解要破產?

如果你借的係一線財仔咪係
如果佢一早將條數掉去比二三線財仔,你死左都走唔到條數呀
佢仲要有親戚債,又係破產解決唔到的
據知又南爸爸是利物浦球迷,有段時間爸爸怕家人辛苦,心急博翻身,貿然去賭波,結果當然是輸多過贏。於是又南跪在爸爸跟前,求他不要再買利物浦。

利物浦:怪我?
都要多謝佢老豆 小康果時送左佢入娛圈 加上份人算努力 又有運

唔係既話 跳樓死哂啦

唔係行行下街畀陳果睇中咩

咁垃圾仲用哂大字以為大就有道理?

每日我早餐午餐都唔敢食,等下午茶時間一次過食,晚餐都係食平價菜,每日用唔夠四十蚊,我都唔敢同屋企人講,佢呢d算d乜,咁算公平咩?

自己爭氣啲囉 好地地屌人老豆做乜

話畀佢聽慘過佢既人香港大把

用返大字答你 話俾你聽 你呢d唔係叫慘 係自己攞黎賤呀
全部俾曬老婆 又廢又折墮
得喇,全香港最慘最孝順係佢喇

知喇 最柒最廢係你 俾老婆食住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞