黃又南代父還700萬巨債

166 回覆
730 Like 4 Dislike
唔明,佢老豆都直接破產,點解仲要自己走去做擔保人?
據知又南爸爸是利物浦球迷,有段時間爸爸怕家人辛苦,心急博翻身,貿然去賭波,結果當然是輸多過贏。於是又南跪在爸爸跟前,求他不要再買利物浦。
香港竟然仲有孝子
唔明,佢老豆都直接破產,點解仲要自己走去做擔保人?

你以為破佐產就唔使還
據知又南爸爸是利物浦球迷,有段時間爸爸怕家人辛苦,心急博翻身,貿然去賭波,結果當然是輸多過贏。於是又南跪在爸爸跟前,求他不要再買利物浦。

如果唔買利記,一早咩事都無
又吹奏 不過呢條二打六都賺到700萬 點解仲有人返工?

留名睇巴打出道
有次新聞佢話佢成個星期冇訓起記者會暈 覺得佢幾搏命
老實講 有咁既仔執到啦 連登仔都有代父還債 但會出post屌個老豆囉
有次新聞佢話佢成個星期冇訓起記者會暈 覺得佢幾搏命
老實講 有咁既仔執到啦 連登仔都有代父還債 但會出post屌個老豆囉

上嚟屌下都唔得
若要生活好
睇紅van有場佢喊 喊得好入肉 原來佢有咁既經歷
這地球 若果有樂園 會像這般嗎
娛樂圈有小小名氣
都幾易搵錢
人工除時等於細公司既ceo

人地背後付出幾多,捱過幾多,癈柴係唔會知。 一味話人吹奏,自己就對住個keyboard憤世。
若要生活好

all in 利物蒲
睇紅van有場佢喊 喊得好入肉 原來佢有咁既經歷

有得咀JM呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞