[全平台] Monster Hunter Rise:Sunbreak (143) 屌你又唔開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
雙泡狐細圖30分入人地啲任有打過但都無痴到
係呀 我仲有個傀異火龍版 城塞
果啲唔同屬性嘅組合我麻麻地 雙怨我有50分鬥技
有嘢要分享?
好多時都係打完黐唔到
仲記得入過個眠狗+毒狗塔30

火龍版本就唔keep了,除非揾埋個雌火版三龍出嚟,有強逼症
50分都唔留,尋日入到個雙棘塔50都直接quit

同屬性經典嗰堆我都有留,只係未升
即係街場以往成日見到嗰啲
好似角爆、棘爆、棘狗、激金爆、金火泡之類

所以啲位而家係爆到七彩咁(仲未del單隻獄25)
三太子幾時肯update多80格畀我
你同你個fd每人keep啲加埋就240格
雌火版三太太我都好似有
塔任我哋大家都齊(唔會出塔場嘅龍就儲獄),只係拎咗300+任未打特別任
係獄25任可以睇下邊啲共通可以暫時del咗佢先嘅
仲要講緊都未必真係儲,因為有啲我諗都要揾一大餐
只係將來有200格塞埋呢啲任落去真係冇難度

咁個雌火任可以遲下儲埋嘅,但冇乜位要等6月了
個三太太任係好耐之前 我仲未升 到時再算
點解兩隻嗰啲都要儲嘅?係咪會升得快啲?
限30分雙怪隻怪會少好多血
想快升就火武刷冰加霞龍,唔洗5分鐘打完
有冇人會儲哂啲武?
發覺D飛甲蟲材料好難儲
打一隻天迴出21粒玉係咩玩法
21粒?
破傀玉咋垃圾黎

見到個耐震即刻
寒氣2 S3-3 其實都叫啱啱好到櫻威太刀入場劵
頭先打咗場雙角塔30 4貓,不過拎唔到個任
隻首角都追撚咗我九條街,而家應該係咁追個host,佢跑九條街其他人又跟住佢跑九條街

之後雙角階段又個個怕死,我勁搏殺就貓咗,明明隻首角爭少少都死都搞勁耐
之後斷線頂埋隻首角少少,再solo隻角龍算,即時舒服勁多
街場班人應該係覺得唔貓=冇問題
首角街場打得勁慢
又多血

呢粒如何
可以做巴哈太刀獵人
必裝高耳
個唔知太刀而家主流係點
寒3,業鎧,積強 加個狂龍翔 max 果陣4隻蟲
低低bb 玩下櫻威都舒服
天衣加個達人藝3 舒服到傻 速磨同剛刃研磨都可以改返出看破
一件傀異出寒氣煉成推爆佢其實唔算太難
請問積強係咩嚟?幾個版本無玩而家追緊Lv
異常累積強化
武器有打出異常屬性果陣會有攻擊加成

你打櫻威定雙月先?
威合,想問下有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞