[全平台] Monster Hunter Rise:Sunbreak (143) 屌你又唔開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
雙刀克服得好撚慢,克服之前狂龍會喺狂化on top再扣多啲血,同時減你回復效果(鋼龍嗰啲)
搞唔掂,弓可能好啲
狂化已經好無腦,唔使控血真係會玩到變傻仔

無狂龍,狂化2,貓飯,鋼殼3,出一級體回up,有盟友就等笛,無盟友就入場飲一支活力劑,基本上條血係唔跌

被擊中係一定要換書,劫血可以俾你捱多一陣輸出但你都要搵時間換,長遠係hold唔住

狂化最驚係中狀態同暈
狂龍狂化中埋毒真係睇住佢燒死
雙刀玩狂化已經勁冇腦
用埋吐納轉書解狀態
咩火毒龍狀態即刻解決
轉完順便蟲技磨刀
轉番書又打過
冇落回復力up,淨係用血氣1,鋼殼3
入埸食活力,魚
開頭打就靠定時食魚,破壞咗部位就唔食靠血氣
貓:療傷四葉鳥之技
補充返
全部任係塔25優先,冇嘅就獄25

我係爭隻塔25蠻顎未齊,歡迎交換
成日夜晚都見到你開機打
我洗走左狂龍 狂化2 貓飯4 鋼殼3 加埋活力劑 雙刀已經好c服
多數開住都係掛住機咁search,得閒就撳下
btw, 岩岩一開機一search就齊埋,勁好彩
全部齊晒了,之後要啲靚嘅組合任就ok
我用弓都洗走左
見切7+奮鬥2+渾身3已經90%會心
狂龍蝕個25%仲要唔係全程發動已經冇需要
刷嚟刷去都無河童蛙同赤甲新任務
你係search所有,定係search單獨一隻
單獨一隻
我今晚仲拎咗個雙角塔30,你好似冇?
得閒可以換埋你個雙雷塔30
你真係好有心機儲,我懶到淨係儲25分細圖就算
多得你啫,你啲塔任其實已經好齊
如果你要可以俾埋剩返嗰啲你,全塔+獄(唔會出嗰啲) fullset
原來自己打跌多好多任過連機
單人打場塔熾蜘蛛閒閒地出四五個,連機先得一個
唔關事,都係random而已
早排咁岩cap低咗,參考下:

如講出任最快應該係密林執草,兩條友執我諗平均做到2-3分完場(未試過3-4人)
妃蜘任都係講運,有時冇運起上嚟可以得1-2個
請問打邊d任務會出真鎧玉?
唯有試多幾場
尋晚幾場連機都係得佢自己個任+另一個出
未有
你有興趣可以得閒一齊執下嘅(因為應該好多人嫌悶)
Plan下路線我諗3個人執會再快手啲,2分鐘出到8個任其實係幾吸引
同埋我有堆獄泉25分任準備delete,呢度有人想要可以del前畀埋你
我想要呀
今晚六至八點ok?
8點打後
你儲開獄ver?
因其實啲任本身我都有齊塔ver
而家剩係keep呢啲算,冇咁多位
都係想抽下塔任,順便刷下護石咋
齋嚟抄任又好似好悶又阻你哋太耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞