【REST】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
kudus可能頂到 耶 saka 奧
再買rice + mc都唔會嫌多
mount真心不了
我地英人印花夠晒,食多隻mm同食炒無分別
No one commenting on how bad Partey has been for the past few games. His lack of engine has been seriously exposed in the EPL plus with time pending at HMP, rice is a necessity for the summer.

佢個態仲差過holding
holding 有幾多俾幾多你
party 得20%左右
Partey要雪一雪
真係唔掂

暑假要買返個卡些度類型後備,唔係下季踢歐聯等仆街
差人叔叔快d捉走佢
來季買人應該可以奄尖啲
其實夏天阿狗有幾多錢買人
卡斯度因為窮先勁 過到嚟有錢就會hea
飯狗話晒隊長
應該幾有霸氣
簽到的話希望帶得起士氣
咁開50蚊最低工資俾佢
C all star/ caceido/ rice / zubi
4個入番2個
反?
有邊個球員本身係含金鑰匙出身又去踢波
派對真係,次次大戰唔係傷走場,就係縮縮縮無mentality

不堪大用
xhaka party 年過30
跑動能力一去到大戰一去到下半季/下半場就幾明顯冇力搶
得罪講句沙列巴同施真高咁有用因為佢做埋中場推進同串連果份 做埋中場遮醜布
派路?阿里?
派哥
琴日個場冇佢一開波就輸左2,3球,同得佢有火
奧同沙下下跟到上禁區頂,但然後人地一下就穿哂比夏撚/kdb ,成個中場得翻派一個,浩狗又成日9標仲冇次搶贏夏撚,比個飯/卡斯度你下下反身追都追唔到幾多球
佢同xhaka有火就唔會一下俾kdb就過 直接俾人長驅直進要面前一對中堅啦
牙達識教架啦
比賽初期有下艾簡治中場推足大半場推入禁區
d防中唔知跟左去邊 好撚誇張
獌隻高佬同坦克
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞