【REST】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
軌笠笠亂飯狗應該唔會想去既
係利獌阿爭既啫
係咪話飯狗想留倫敦
No need to be online.
好!造隻二比你
其實對利西佢都有波入喇
雖然我都同意應該出托沙正選
要晒 水哥中堅同右閘後備
問達狗 我地答你唔到
比0含同飯邊個貴d?
買飯啦 英超proven
早幾場都有波入 係踢鏝呢場衰姐
主場瀨野係輸後場個人犯錯>戰術
呢場迫搶結果輸比kdb 夏撚單對單能力
如果龜可能結果就係對利尾段咁ge形勢
本身作客鏝冇幾多隊可以有分拎走
呢場期望本身就唔高
要怪就怪2-0 比利追番同埋之後2場2-2
水哥咩都未proof
而且家下係要個啱戰術既右閘,講後生又有名氣,Cruffy未必輸,但波底更弱

懷疑我地拜錯神
隊入面有耶蘇仲走去拜黃大仙 唔輸就奇
飯狗黑我哋兩分正仆街
見工篇

有一天我們去見工,老闆說月薪二萬,我們接受了條件,過了半年老闆說公司業績好,額外給特別獎金一萬,去到年尾,公司業績略為下降,但老闆除了給當初見工時承諾的月薪二萬外,仍給了特別獎金五千,作為僱員,我們會感謝老闆給我們特別獎金(見工時我們接受了只有月薪二萬),還是埋怨老闆克扣了我們特別獎金呢?

開季時,阿迪達已表明目標是歐聯席位,我們還懷疑是否做得到,心想也是慣常目標而已,但廠迷仍然支持,包括筆者在內覺得達標已很理想。
過了3/4賽程,適逢我隊勇猛,無傷無病狀態好,其他隊出現不同狀況,我廠神奇帶開少許,令人無限ff可以一步登天,奈何整體實力不夠星光閃閃的曼城,冠軍美夢受挫,但回想季初,我們多人的目標又是甚麼呢?我們會否將忽然幸福,覺得是理所當然呢?

曼城富貴已不是一朝一夕,大手入貨,陣容多年調整,再加上哥帥多年執教經驗豐富,真正兵精糧足,有好成績是理所當然的。我廠自開始建新球場後,再加上球會高層孤寒,從以前年年賣核心,到現在亦多是量入為出的轉會策略,領隊可用資金不多,但近兩三年自家培訓球員表現上佳,再加上適當收購,到今年成績終見起色,但是以現今陣容,是否足以在長命賽中奪標呢?我覺得機會不高,平心而論,單以前鋒來說,布歐在英超甚至全世界,有誰可匹敵?而他身邊有迪布尼等已成熟球員,粒粒皆星,而後防亦剷得又頂得,再加上一班實力強橫的後備,在長命賽中有競爭有輪換,成績自然有保證。

達Sir執教經驗尚淺,隊員亦年輕,球季大部份時間亦表現很好,偶有失誤情有可原,當然球隊亦有改善空間,首推增加轉會費,我們可以愛之深責之切,但也可以包容多一點,畢竟愛支持那一隊球隊是各人自由,我喜歡阿仙奴不是因為他財大氣粗,亦不是成績優異,而是欣賞球會精神及風格,正如有些球迷喜歡的球隊即使做了多年升降機,亦樂於跟隨,像早兩天般尼球迷眼見球隊篤定英冠冠軍,球迷歡喜若狂的畫面令人動容。

我欣賞廚師的手勢,我感謝新鮮的食材,我相信未來會陸陸續續,有一碟碟美味佳餚放在我面前!
其實仲有穆罕默德
樓下屌暴耶狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞