【REST】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Smith Rowe 絕對去到Grealish level
一樣小腿粗 夠全面 根本就可以上渣卡個位
係我哋阿記嘅黃金10號
詳細分析歐聯 pot 2/3

因為而家拜仁皇馬都係第2 (除非佢地後上/歐聯冠軍),如果唔係就係 pot 2

我地而家排22位(pot3),worst case: PSG、皇馬、Arsenal / 巴塞/PSG、拜仁、Arsenal 同組

後上英超就會pot1,假設最後第2,我地要至少7隊歐洲排名比我地高既入唔到來季歐聯,先可以上pot2

根據而家形勢:

有4隊係unlikely/impossible 入到歐聯

車路士、法蘭克福、熱刺、利物浦

另外4隊暫時未入圍但有機會

羅馬、國際米蘭、萊比錫、維拉利爾

https://twitter.com/r1medi/status/1651597127842242560?s=46&t=IgNN_ioIEn7Sqp05mvOEMw

https://twitter.com/r1medi/status/1651597135807143937?s=46&t=IgNN_ioIEn7Sqp05mvOEMw
識貨
同埋下季將會歐聯改制前最後一屆,代表我地最後一次機會破處
好明顯睇住黎食 知你一定迫佢即刻轉打長傳
學暗星講埋d咩學鏝以戰養戰
人地4線都冇人傷拎黎比
又唔諗下人地傷Ake 用Akanji打左一樣咁勁
我地一冇影J用浩哥 全隊nerf晒咁
真阿記 分分鐘下一個LDB
之後會點
Kdb
變聯賽制 再無分組賽
寄望下季可以反底
今季季前訓練好似仲傷緊?
正常針對性部署係一前一後夾對方前鋒
事後孔明
夏撚踢足都算比面
唔知疲態定mark人無咁勁啦
第一球kdb明明係後過party
但party由夏蘭食身位未控波
再到二傳
完全無追過kdb

打強隊要搵多個防守勁d逗住party
講緊士砵亭已經係葡超 佢應該好熟至係 死垃圾廢腸 暫時我都超反廢腸
派好撚辛苦 成日要幫頂夾夏撚
但條友下半場俾佐仔屌 唔走位係到行路勁癲
伊石一扭五助攻
真係好想睇一次佐加t5 打正選 真心唔覺得佐仔差 得中場得天下
佢葡超都唔係必然正選
暫時係咪最廢嘅10號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞