[SPUNK] Apink (97) 那粉紅色的波浪太美麗了 聽見你和我之間的心動了嗎?

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
初初好似話公司擁有個名 後尾好似俾法庭定咩 係咁reject 現況唔太知 不過gf就真係唔會一齊cb既 apink就唔知了
好感慨 10年既追Apink生涯
Apink帶我進入k-pop世界 但係係唯一一隊會買碟買卡去追既團
普美除外
始終見到嗰下點都會有唔開心,但真係唔洗特別驚信佢地
想睇肥波要去寵物ig 好似仲去緊camp
冇錯 同你一樣 相信佢哋
睇到新聞淨係好奇地b做咩仲留喺廢IST
大家唔好唔記得我哋大合唱嗰句
언제나 우린 함께일 거야
無論何時我們都在一起
唔係Apink解散就冇問題啦
我哋要做嘅嘢就係繼續支持佢哋
明啊有少少感覺都好正常
話晒佢地做左12年,就算真係唔撈已經夠長情
睇返現今都唔多人打同一份工12年
重情義加埋合約條件OK啩
反正佢地想點都支持
其實對比下師弟個statement就會發現阿粉呢個講得好肯定同正面 所以我唔擔心
kpop camping界kol
韓場有人派專派絕版小卡…似ist d人黎
瓏瓏港場都講過 其實都預備好有變動發生
但冇諗過地b咁有義氣
比佢地放下假
我信未來會再見
上星期join左,gear都拎埋
可能夾開d stylist staff prep solo會好夾d
只要Apink仲係一齊,咁panda就一定喺度
唯有係咁諗
仲未分享架露營車
應該咁講,我對佢哋嘅意志完全冇懷疑,亦都好相信佢哋一定會為咗一齊而付出所有嘅努力
但係始終會有少少不安,因為上次我就係太過有期望換嚟咗好大嘅衝擊,亦都明白到除咗大家嘅信念之外,仲有好多外力會阻住我哋行落去,正正係意識到呢件事有幾難同見證過先例,自不然有少少不安,希望佢哋會吸取上次經驗
始終地b都30歲keep solo/拍劇咁真係做生不如但熟,ist d staff又好,係公司plan0啫
Ist 有無keep得咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞