[SPUNK] Apink (97) 那粉紅色的波浪太美麗了 聽見你和我之間的心動了嗎?

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
感覺新公司會被IST食住上
講真佢地都已經12年 真係無咩需要擔心佢地
恩b今次份約幾多年?
有娜恩陰影,好撚驚
一search間公司係咩來頭 點知係整玩具嘅 佢地4個要加油 開荒牛真係唔易做
係冇咩可以擔心
禁點都會好過yg既yg真係好方丈同香港某個大台一樣
恩b似過新公司就冇戲拍,
過想簽佢嘅公司就留唔到apink。
得ist offer到哂所有嘢。
希望ist唔係講大話
話晒第一次真係轉公司 點都有啲
見到twitter 韓飯講apink個標權ist擁有到2029年 係唔係真 咁q耐
愈聽就愈覺得呢方面jyp好大方
咁又係等執笠或者得番蝦珠兩個幫到下手
chobom專長係同貓狗玩,同綠化仲有睇書
咁係咪可以期待下啲周邊
今日好空虛極需要Concert良藥
放工之後終於得閒睇下啲消息我覺得其實IST係娜恩唔續約個陣同今次4粉唔續約既聲明寫得好似都係話成員對於一齊行落去既決心都好強烈,會繼續支持團體活動。如果唔係因為21年個陣個條金某仆街搞到10周年所有野都delay曬,我覺得娜恩唔會唔參與apink行程(FM/錄音個啲都有去,真係已經唔話得)要講就係YG唔想放人,IST又傾唔掂數,娜恩兩邊唔係人所以最後決定退團。但今次情況相反,恩地係最有話語權個個,我諗要夾佢一個一定唔難既!而且新公司都講到明會積極同IST合作(唔記得YG個陣有無講),所以我相信一定會無問題既
放工之後終於得閒睇下啲消息我覺得其實IST係娜恩唔續約個陣同今次4粉唔續約既聲明寫得好似都係話成員對於一齊行落去既決心都好強烈,會繼續支持團體活動。如果唔係因為21年個陣個條金某仆街搞到10周年所有野都delay曬,我覺得娜恩唔會唔參與apink行程(FM/錄音個啲都有去,真係已經唔話得)要講就係YG唔想放人,IST又傾唔掂數,娜恩兩邊唔係人所以最後決定退團。但今次情況相反,恩地係最有話語權個個,我諗要夾佢一個一定唔難既!而且新公司都講到明會積極同IST合作(唔記得YG個陣有無講),所以我相信一定會無問題既
7左添send左兩次出黎
番新公司過退休生活
番新公司過退休生活
番新公司過退休生活
頂 連登LAG機搞到我SEND左3次
連登都要為左apink lag機
出apink玩具
出多d週邊先
給論應該要2029年先真真正正完全自由可以用apink呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞