[SPUNK] Apink (97) 那粉紅色的波浪太美麗了 聽見你和我之間的心動了嗎?

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
初瓏除左係apink 其餘真係脫離左成個圈子咁仲簽唔簽公司都成問題
所以先Sad 真係Apink or nothing
要搵會搵到嘅 不過真係會無乜job
apink diary 係咪無得再睇
感覺肥波都半退休生活咁成日去露營
反而蝦同珠出現得多過兩位姐姐
唔知chobom會點發展呢 佢哋兩個又唔拍戲又少上節目
Unit好似好重要?咁佢哋係咪又要同一間公司先玩到?
5個走曬就無咗Apink個名
話時話…港場diary呢未係佢地角度聽應援wor
5個走曬 名就跟人走
係喎
條例係要2014年出道後...

而粉絲最關注的團名問題,則是會繼續沿用「iKON」進行活動。事實上,根據韓國公正交易委員會的「大眾文化藝術人標準合約」中提到,2014年以後出道、簽約的歌手,全體成員合約期滿離開公司後,就可以取得團體商標權,不需要像前輩團「神話」必須要打官司才能使用團名商標,還有HIGHLIGHT(原BEAST)需要改名才能活動。
初普繼續玩應該會同一間公司??
希望珠可以多啲唔同發展啦, solo, 劇,綜藝都試下
Pro gamer唔知會唔會試多啲足球嘢呢
尋日睇返326啲fancam我都諗幾時會有港場diary

咁就變左恩地一個救全家/ 全公司
ist: 唔續約 條片唔剪了
初瓏都32啦係時候要為自己嘅將來打算下
恩地:你夠膽唔剪
只要佢幸福就夠
見到今次打歌全勤獎
禮物係拍立得 仲要係之前嘅造型 就已經估到
好似清貨咁樣
不過係估唔到竟然係恩地續約
真心估嗰陣以為係初瓏
越諗越感動應該係所有人一齊傾出嚟嘅結果
恩地發展得咁好 即使留喺ist都唔會差得去邊
其他人為咗搵更多嘅機會發展就走 留恩地一個犧牲少少保住個名
覺得得地B留係因為佢solo/拍劇個叫座力都仲係高,做生不如做熟就續約。瓏瓏肥波珠女蝦翁可能有其他發展(youtube/virtual直播etc.),咁就離開ist搵其他公司,始終IST轉型上同planning大家有目共睹

冇人會比佢地自己更加著重Apink,所以大家信佢地好快會有合體嘅一日啦只希望唔同公司唔好撚搞搞震
希望係成員唔續,唔係ist唔續
可惜韓國有太多渣男同埋被財閥壟斷曬
我估係全員唔續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞