[SPUNK] Apink (97) 那粉紅色的波浪太美麗了 聽見你和我之間的心動了嗎?

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
5月1先開始新公司做牛
俾肥波chill埋呢幾日啦
覺得kara啱啱呢次cb好似資源唔錯 好似
你應該諗 就算假設兩間都係屎 新屎舊屎 新屎可能仲有驚喜有反轉呢
Apink小分隊
我諗恩地留到團名跟人呢條例可以apply埋2014出道之前嘅團體佢先會走

大家可以放心比啲時間佢地適應轉變
Apink朴初瓏·尹普美·金南珠·吳夏榮,與Choicreative Rap簽訂專屬合約 "維持組合"

Choicreative Lab方面28日表示:"女子組合Apink樸初瓏、尹普美、金南珠、吳夏榮這四位成員將從2023年5月開始在新所屬公司Choicreative Lab繼續活動。"

"全體成員對Apink組合活動有著堅定的意志和熱愛,因此承諾不解散組合,維持組合活動。 本公司將與IST娛樂公司就Apink今後的活動進行相互合作。"

"就像成員們對粉絲們說的那樣,Apink以後也會是Apink。 希望粉絲們一如既往地支持和喜愛在新經紀公司描繪新旅程的樸初瓏、尹普美、金南珠、吳夏榮。"
Google 搵唔到間公司
去新公司適應下,2間公司又要夾下,準備都要時間希望年尾可以見到一次合體單曲又好綜藝都好
真係全新咁款
係呀 首歌都幾好 仲有一位拎 都好似上咗幾多綜藝宣傳
兩間都係細公司應該容易過同yg夾行程
恩地話之後會開直播
今日嘅資訊量真係好龐大
초이크리에이티브랩
係咪連官網都無
come back stage都好多
日本啲event又多
講真全日最sad 唔係出佢地唔續約消息果下
係見佢地上水仲要安慰fans我先覺得最想哭
呢間choicreative start up咁ig youtube website twitter 乜撚都冇
開荒pink
係 仲要搞埋日本演唱會都有啲驚訝
4個唔係好多工開
有新團隊合作下希望有D 衝擊
間公司真係岩岩先開
真正做開荒牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞