[lan xx(]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實有無車迷波衣印左金章安
其實有無車迷波衣印左金章安

有2件
何wayne有段片好似有講lan啲落底鳩扭
會唔會比賽前來一個簽人 振一振奮

等官宣馬迪留隊

慘過餵我食屎
韋利安雖然無法像夏薩特那樣,成為一支冠軍隊的進攻核心,通過出色的表現來決定球隊上限,但正是因為威廉的存在,車路士的實力(下限)才不會低到哪去,他能夠在夏薩特無法出場時保證球隊的進攻火力,驅動球隊進攻或是直接入球決定比賽。

賽季結束後,摩連奴執掌的曼聯曾希望求購韋利安,但車路士根本無意出售這位巴西球星,韋利安對藍軍的重要性是不言而喻的。如今,車路士又有幸福的煩惱,干地在世界盃年到來之際該如何使用夏薩特和韋利安這兩大王牌呢?我們拭目以待。

http://m.sina.com.hk/news/article/20170722/0/4/2/車路士幸福啊有他下限低不了-7712213.html

點解外界總係會高估佢

好多隊球迷都有J開

跑得勤力又有d技術又唔會嘈要正選有邊隊有?

邊有...

時間停頓嘅技術

勤力加技術 明顯係基本職業球員條件
而安層次最多咪去到一線尾
仲未計無腦
hi 新車迷留名

負皮左個名
hi 新車迷留名

負皮左個名

hi 新車迷留名

負皮左個名

牙銘玩分身
其實唔應該借走happy
而家得雞囂 雷斯 天神 超人打中堅
AZP長遠嚟講要打RWB 中堅只係客串

azp打右中堅打到全英超傳球最多
個作用真係好大,唔可能話又要求好全面咁又高傳球又好
rwb唔岩佢打,進攻真係平平,4後rb就ok

干地打硬三中堅㗎啦
就算打番4後 雷斯又隨時變番地雷

同埋我覺得冇本錢玩352 對WB要求極高
343仲有前面WG幫下
另外我覺得摩西攻不銳守不穩 對弱隊都仲可以 所以我寧願用AZP取代佢

AZP比Moses更加攻不銳

起碼守得穩先啦

傳中點都好過摩閪

azp改完左閘之後攻弱左好多啦,邊有摩西咁易落到底
打343wb攻得唔上無撚用,打5後衛咁好避動
宜家azp打中堅做到攻唔上回後重新組織既一個點

上季成日都有摩西換入zouma咁
azp攻個方面真係唔得
hi 新車迷留名

辣殺
何wayne有段片好似有講lan啲落底鳩扭

唔怪之得佢俾另球星台追擊啦,原來何wayne 反安
有冇車迷子仲係迷安
有冇車迷子仲係迷安

Here
有冇車迷子仲係迷安

Here

迷安=fake blue
有冇車迷子仲係迷安

Here

反安=鬼
我轟係咁搵夏神出嚟睇精華 估球員
有冇車迷子仲係迷安

Here

反安=識波之鬼

Yes
其實唔應該借走happy
而家得雞囂 雷斯 天神 超人打中堅
AZP長遠嚟講要打RWB 中堅只係客串

azp打右中堅打到全英超傳球最多
個作用真係好大,唔可能話又要求好全面咁又高傳球又好
rwb唔岩佢打,進攻真係平平,4後rb就ok

干地打硬三中堅㗎啦
就算打番4後 雷斯又隨時變番地雷

同埋我覺得冇本錢玩352 對WB要求極高
343仲有前面WG幫下
另外我覺得摩西攻不銳守不穩 對弱隊都仲可以 所以我寧願用AZP取代佢

AZP比Moses更加攻不銳

起碼守得穩先啦

傳中點都好過摩閪

azp改完左閘之後攻弱左好多啦,邊有摩西咁易落到底
打343wb攻得唔上無撚用,打5後衛咁好避動
宜家azp打中堅做到攻唔上回後重新組織既一個點

上季成日都有摩西換入zouma咁
azp攻個方面真係唔得

希望干地可以tune好佢
摩西就見晒底㗎啦
車路士球員基斯顛臣力挺了球會的租借政策,他在車路士2-3不敵拜仁的熱身賽中上演藍軍地標戰,這名21歲的丹麥球員表示自己經歷了兩年在慕遜加柏的鍛鍊,已經成為了一名更好的球員,希望新賽季能在英超衛冕冠軍的陣中贏得一席之地。

基斯顛臣說到:「我不知道如果租借期是一年的話,那種效果對我來說會不會是一樣的。我被外租兩年是完美的一步,我從一開始就感覺很好,也直接得到了比賽時間,」

「車路士一直在跟我聯繫。有的人說車路士放棄你了、車路士不再關注你了,這些說法並不是真的。」

「車路士助教牛頓和費拉拿做了出色的工作,他們來看過我好幾次,還會發給我比賽的錄像,告訴我哪裡需要提高。我看了那些錄像,會接受那些建議並且把它們帶到下一場比賽中。儘管有時候我會忘記那麼一兩件事,但是我得到了所需的所有幫助。」

「相比兩年前,我已經變成了一個更好的球員。」
談到防線上的戰友雷斯時,基斯顛臣說到:「他熱愛踢足球,我也是一樣。就在同拜仁比賽的第一個補水間歇時他還走過來跟我說了一些事情。他是一個很好的學習目標,他是一個善良的人,也想從我身上看到最好的東西。」

「他會指出一些他在板凳席的角度上能看出來的東西,比如對方在高位逼搶,我得一直朝後防看這些細節。」
車路士球員基斯顛臣力挺了球會的租借政策,他在車路士2-3不敵拜仁的熱身賽中上演藍軍地標戰,這名21歲的丹麥球員表示自己經歷了兩年在慕遜加柏的鍛鍊,已經成為了一名更好的球員,希望新賽季能在英超衛冕冠軍的陣中贏得一席之地。

基斯顛臣說到:「我不知道如果租借期是一年的話,那種效果對我來說會不會是一樣的。我被外租兩年是完美的一步,我從一開始就感覺很好,也直接得到了比賽時間,」

「車路士一直在跟我聯繫。有的人說車路士放棄你了、車路士不再關注你了,這些說法並不是真的。」

「車路士助教牛頓和費拉拿做了出色的工作,他們來看過我好幾次,還會發給我比賽的錄像,告訴我哪裡需要提高。我看了那些錄像,會接受那些建議並且把它們帶到下一場比賽中。儘管有時候我會忘記那麼一兩件事,但是我得到了所需的所有幫助。」

談到防線上的戰友雷斯時,基斯顛臣說到:「他熱愛踢足球,我也是一樣。就在同拜仁比賽的第一個補水間歇時他還走過來跟我說了一些事情。他是一個很好的學習目標,他是一個善良的人,也想從我身上看到最好的東西。」

「他會指出一些他在板凳席的角度上能看出來的東西,比如對方在高位逼搶,我得一直朝後防看這些細節。」

默契 走位可以夾
希望今晚正選練多啲
聯賽都係用番雷斯

默契 走位可以夾
希望今晚正選練多啲
聯賽都係用番雷斯

天神
屌 買到翼鋒
下年即放安
真係唔夠班
今晚場波網上有冇直播?
今晚場波網上有冇直播?

ViuTv直播
今晚場波網上有冇直播?

ViuTv直播

仆硬街了
通常有免費直播都係西波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞