[lan xx(]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
舒仔
呢幾年走個咁球員最鍾意就喺馬達同舒仔

舒仔真係世界級可惜

We also say good luck to Jamal Blackman...
Goalkeeper Jamal Blackman has extended his Chelsea contract until 2021 and will be spending the coming season on loan at Sheffield United.
Goalkeeper Jamal Blackman has extended his Chelsea contract until 2021 and will be spending the coming season on loan at Sheffield United.

洗唔洗去錫菲聯咁慘呀

洗唔洗去錫菲聯咁慘呀

真心想知續黎做乜鳩

洗唔洗去錫菲聯咁慘呀

真心想知續黎做乜鳩

博之後賣到好價
雖然D傳奇都當然好鍾意
絕大多數都因為老要退/走
但個種可惜永遠唔夠當打球員要走嚟得Sad
因為D傳奇到咗三十幾你都估到佢要離開球會/退役嘅日子差唔多到
有心理準備

請珍惜雞曉

到佢走果日英國果邊應該好多人慶祝

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人
而家根本做唔到正選十一人+隊長
我地今年好多人借到去英超
雖然D傳奇都當然好鍾意
因為D傳奇到咗三十幾你都估到佢要離開球會/退役嘅日子差唔多到
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
佢防守根本唔差 除左撚波之外根本好穩
高空波又無問題
又入到波
雖然D傳奇都當然好鍾意
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
佢防守根本唔差 除左撚波之外根本算穩
高空波又無問題
又入到波
雖然D傳奇都當然好鍾意
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

老鼠:派精話係就係啦,你識乜春
雲真高外借都做到隊長
雖然D傳奇都當然好鍾意
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

同全盛時期既秦利/卡華奴比
防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級
雖然D傳奇都當然好鍾意
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級

你咁比雷斯同azp都要躝啦咁
其實點解要借切同殺龍霸走
雖然D傳奇都當然好鍾意
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級

你咁樣比
不如你環顧英超 有幾多個中堅比雞囂勁好過啦
我剩係數到azp、雷斯(順境波果陣)、雲迪克、熱刺一對中堅

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級

你咁樣比
不如你環顧英超 有幾多個中堅比雞囂勁好過啦
我剩係數到azp、雷斯(順境波果陣)、雲迪克、熱刺一對中堅

不過派精話係就係啦,呀sir做野唔洗你教!
雖然D傳奇都當然好鍾意
有心理準備

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級

派青心態同外國班車迷差唔多
個個都極高要求想佢完美接泰利班
咁自然永遠都唔會滿意

請珍惜雞曉

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人

雞曉點會唔夠班呀
高空波又無問題
又入到波

防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞