[lan xx(]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
鼠仔🙈
上次都係球迷會放料先知藍田有訓練
搵到撚伯簽名勁開心
而家同d球迷會幹事反哂面,下次黎都唔知有無得追星

上次藍田哂草灣我本來就係果到練波
撚仔見我著港隊衫仲問我係咪踢足球
搵到撚伯簽名勁開心

跟住你點答?
咪應佢啦
搵到撚伯簽名勁開心

跟住你點答?

我照答佢係baseball 佢冇咩反應 可能答佢踢波會問多兩句
搵到撚伯簽名勁開心

跟住你點答?

我照答佢係baseball 佢冇咩反應 可能答佢踢波會問多兩句

你答佢football 可能佢會答 give me see see hong kong football come on play with me
咪應佢啦

唔係分身啊屌你老母閪

笨柒=分身 你=funson
咪應佢啦

唔係分身啊屌你老母閪

話緊笨柒,你咁緊張做乜
狗底又問人佢著得好唔好睇
雖然D傳奇都當然好鍾意
絕大多數都因為老要退/走
但個種可惜永遠唔夠當打球員要走嚟得Sad
因為D傳奇到咗三十幾你都估到佢要離開球會/退役嘅日子差唔多到
有心理準備

請珍惜雞曉

到佢走果日英國果邊應該好多人慶祝

Cahill就算啦
得罪講句
如果佢唔係英人
而家根本做唔到正選十一人+隊長

雞曉點會唔夠班呀
佢防守根本唔差 除左撚波之外根本算穩
高空波又無問題
又入到波

同全盛時期既秦利/卡華奴比
防守至少差一班波
佢得射術同頭鎚頂級

你咁比雷斯同azp都要躝啦咁

派青心態同外國班車迷差唔多
個個都極高要求想佢完美接泰利班
咁自然永遠都唔會滿意

而家邊度有全盛時期既秦利/卡華奴級數而買到?

正想講 日日自拍 做乜鳩
搵到撚伯簽名勁開心

跟住你點答?

教你勁射左下角
搵到撚伯簽名勁開心

跟住你點答?

你答佢football 可能佢會答 give me see see hong kong football come on play with me

撚會 不過到呢家男神都仲係撚伯

真係狗底黎?

真係狗底黎?

圖?
#問膠鷹
今年外借大軍有無可能多過上年

真係狗底黎?

really ?

真係狗底黎?

really ?

其實我諗佢都係一個人無人陪好悶咪上fb聊下人
大家無謂笑佢丫
#問膠鷹
今年外借大軍有無可能多過上年

yes

岩岩數 好似official左都18個
上年好似30幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞