[lan xx(]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
沙皮狗洗廁所
沙皮狗洗廁所

馬迪做咩好
沙皮狗洗廁所

馬迪做咩好

倒夜香
淨喺講防守路數雞曉一定好過雷斯
雷斯打343幫咗佢好多,防守表現好咗
但好幾次1on1都俾人一推就過搞到失波
反而雞曉真喺少比人一推就過
佢就算俾人用速度硬爆都唔會輸好多
就算俾人爆過咗都打死都食返你個位
雷斯有速度反而一推就過到

三中堅 我反而覺得雷斯最重要
佢去標波 雞囂同AZP負責補位
但AZP畀人屈高波 希望用天神/迪加可以填補呢個漏洞

其實成日話azp比人屈高波,
上季試過幾多球真係輸azp高波?

好撚多
淨係熱刺都兩球

第一球2米都頂唔到啦 特登企出邊裝越位 點知後邊條摩西on99
第二球太靚 都係2米都頂唔到

好撚多
淨係熱刺都兩球

第一球2米都頂唔到啦 特登企出邊裝越位 點知後邊條摩西on99

艾力臣輕鬆睇住黎斬
沙皮狗洗廁所

馬迪做咩好

倒夜香

兩個互含啦

好撚多
淨係熱刺都兩球

艾力臣輕鬆睇住黎斬

留意返最近大力神果個係邊個你就知點解

好撚多
淨係熱刺都兩球

艾力臣輕鬆睇住黎斬

留意返最近大力神果個係邊個你就知點解

仲有伊巴壓撚住黎頂
唔夠頂先要裝越位姐
垃圾車習慣對強隊做被動 守住先反易成日比人到波先
JT同撚仔真係模範球員同領袖
有冇心好易睇得出
好掛住佢地

做開C D R0M見你地講后追星,
我都想講下自己經歷
我13年7月係美國US tour追星
我係學生,可以走堂每個去酒店捕
最後全隊影哂相同簽名
可惜王子,泰利,馬達,奧斯卡,摩西,Azp未入隊
世三真係好難,我捕足5日先捉到一次
佢真係好cool,LKK都唔易,放題都好難
最好人係林伯,斯冶,真係有求必應,又有耐性,又多笑容
a cole都好人,英人通常較親切
馬連都唔錯,有次佢想走向球迷俾放題捉走
雷斯真係要睇心情
最慘係拉美利斯冇人理,不過我一見到佢就嗌佢,佢好開心走埋黎
KDB次次合照都合埋眼

我上次去英國極級好彩hazard有停
比利時人係cool
即使你見成日玩twitter既亞衣現實都係
同埋伊雲真係仆街黎

幾年前澳門tour係酒店架𨋢見到波歷克
不過佢唔係太nice 影相唔望鏡頭

波仔
有次係美國去獌tour,獌安排Andy Cole加英超杯同人一齊影想簽名,排隊就有

舊年季尾主場踢熱前一日去左cobham
R到好撚多簽名
卡吐世三放題米雞躝都有簽到,
個陣一齊等個鬼仔話呢堆友最難簽, 平時唔停車
隊長必停, 好撚nice, 但有個大陸仔影唔到合照
切切colkett miazga begovic remy都nice
其實最nice係哥狗 停左車兩三個字都有, 成班細路圍住完全冇黑面

簽唔到法比奧斯卡 唔知邊度走撚左
柏度好似有事好撚早走, 淨係開窗同我地say byebye

米雞難咩?我見米雞都幾nice,小將通常都nice,可能末成名,冇咩人搵佢,所以有人嗌好開心
Eva我到有影到
斯治影得多到我都有d唔好意思

你睇柒頭安個樣幾撚閪
沙皮狗洗廁所

馬迪做咩好

倒夜香

飛boot事件
如果俾敢師教1季換黎一班新仔上位,大家制唔制?

其實v92係傷晒d人先比新人上

摩狗係傷晒d人就改造其他人頂佢個位踢

不得不承認係用新人方面哥狗肥普會比較好,v92就教曼聯唔敢太冒險,用新人其實都係無人用佢夾硬上

屌上返車頭一年啲人唔岩用就雪又賣撚哂
干地拎住佢手牌限米煮限飯都夠拎英超
就知摩狗係屎啦
收皮干地
收皮干地

Hi 老鼠
收皮干地

Hi 老鼠

i love jxxx mxxxxxx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞