發覺恒管仔真係煩過曱甴 (2)

219 回覆
92 Like 13 Dislike
上個POST:https://lihkg.com/thread/328976/page/1

話自己係大學生都算

仲要成日拎自己同八大比較

根本就係一班自卑嘅失敗者

如果恒管呢間U真係咁勁點解啲人又會tranu?

自稱大學,但會收大埋連33222都meet唔到嘅廢物

無錯hku,cu都會收中文無3嘅人,但收得個啲DSE best3已經高過你best5

其實最後想講嘅係
希望你地唔好再咁煩係咁拎自己同8大比
學下thei,東華佢地安安靜靜做間學店咪算
拎住13-14分讀個所謂Degree就當自己大學生
自己問心啦,八大時但一間收你你地狗衝啦
其實一開始無人會想笑你地廢笑你地垃圾
但你地就真係當正自己係大學生,搞埋ocamp住埋hall
好撚柒呀師父,拎住個asso分數就唔好搞咁多嘢啦,老老實實讀asso博上ugc仲好啦
垃圾
新POST LM
新po留名
有無人知傳說中嘅Steven ng 個po係咪del左
Lm
有無人知傳說中嘅Steven ng 個po係咪del左

三大在我腳下個po?
話時話
真係有人lingu 唔入 入恆大咁on9?
其實一個人好人好姐點解會讀恆大?
話時話

都市傳說
無圖佢話reject MIT offer入恒大都得啦

見恆大仔吹自己勁過LU就想笑
話時話

都市傳說
無圖佢話reject MIT offer入恒大都得啦

見恆大仔吹自己勁過LU就想笑

嶺大聽講都要中英加埋8分或以上 恒大仔五科加埋8分都唔知有冇

冇咁誇下話 10幾分都有嘅
不過asso仔gpa 2.x就入到恒大就堅嘅
其實一個人好人好姐點解會讀恆大?

識人......
識人reject左MIT cs入恒大 BBA

我都識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞