發覺恒管仔真係煩過曱甴 (2)

219 回覆
92 Like 13 Dislike
其實有乜好比?
乜用一種標籤係邊度出世既人係合理既?

其實香港人劣根性就係度體現曬
總係鍾意踩低人地抬高自己
港大踩三大,三大踩八大,八大踩大專
階級觀念咁重⋯仲講咩爭取民主自由平等呀?

不過算喇⋯講黎都曬氣
唔知樓主係咪俾d恒管仔恰過喇⋯咁大怨氣
最估唔到係咁既垃圾po都開到2,真係不敢恭維

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

支那人feel
無恥到呢
恆大踩八大變左八大踩恆大

中意踩低人抬高自己係咪講緊恆大

撚狗 恆大仔會當真嫁

佢地真係覺得自己讀緊u架

實好多like admin要射了

好似係第一任校長攞MIT同HSMC比較同埋先打飛機先
同埋HSMC個benchmark係Singapore Management University

人地Singapore Management University已經有QS排名啦喎,恒大呢
不過恒大仔一向以實力行先,唔似MIT、Harvard咁鍾意拎QS排名打飛機

http://news.mit.edu/2017/qs-ranks-mit-world-no-1-university-2017-18-0608
補返MIT拎排名打飛機條link先

MIT叫自己做大學 你地又唔屌
係都要屌痕大仔既

撚狗 恆大仔會當真嫁

同埋HSMC個benchmark係Singapore Management University

人地Singapore Management University已經有QS排名啦喎,恒大呢
不過恒大仔一向以實力行先,唔似MIT、Harvard咁鍾意拎QS排名打飛機

http://news.mit.edu/2017/qs-ranks-mit-world-no-1-university-2017-18-0608
補返MIT拎排名打飛機條link先

MIT叫自己做大學 你地又唔屌
係都要屌痕大仔既

咪係 恆大咪同mit差唔多
利申:恆大人
點解恆大仔可以咁厚面皮
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

根本幾民主都有階級
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

根本幾民主都有階級

恆仔番中共啦
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

根本幾民主都有階級

垃圾咪唔想有階級囉
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

根本幾民主都有階級

恆仔番中共啦

返左啦 喺廣州
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

支那人feel
無恥到呢

其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

支那人feel
無恥到呢

人必先自侮而後人侮之
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

支那人feel
無恥到呢

撚狗 恆大仔會當真嫁

恆大校長又幾灰諧喎

所以嗰個含商做到含大嘅校長咪收咗皮,而家好似去咗耶撚大學

撚狗 恆大仔會當真嫁

恆大校長又幾灰諧喎

所以嗰個含商做到含大嘅校長咪收咗皮,而家好似去咗耶撚大學

依家個校長之前係澳門大學副校長
作為前HU生(已Tran)好想講幾句
基本上Secret 個 Admin 自己就自我審查啲Post,之前有細Soc上莊唔做嘢反話返下莊轉頭,下莊即刻出埋Pdf檔圖文兼備既文結果Admin完全冇PO過,我見到我個Fd Snapchat Send 左上去結果冇出
另外HU連一間學校應該有既八達通增值服務都冇,仲有咩資格話自己叫自己大學,之前我個FD係Secret講過結果被Admin插
結論:Hsmc個名咁臭係班學生自己吊自己架
另外佢地真係好有錢,見到10個都有7個讀直資

係有錢就送個仔去外國啦
使乜讀恒大
貪個名夠臭咩

咪就係因為有班人唔想出國先讀Hsmc
而且都要成績好先出得國,出左去牛頭不計馬嘴就GG喇
雖然我唔係讀左好耐,但真係見過18,19歲但思想同小朋友冇乜分別既有錢女

唔怪得咁多恆大小朋友衝出嚟柒

唉真係大把
我想講人地PO Secret講自己學校點好點好就特別多Like自己打飛機
實際上好心就老實承認一下自己學校同八大既距離有幾咁遠

你最有資格講呢句 你讀過恆大同八大

講真兩邊設施已經有好大分別,都唔明點解Hsmc啲人咁睇得高自己

有次見到tran走左嘅人喺secret屌恆大
成班恆大仔發哂老脾屌佢25仔 講咩恆大唔需要你
講到好似留喺恆大先係最正確嘅決定咁

係有錢就送個仔去外國啦
使乜讀恒大
貪個名夠臭咩

雖然我唔係讀左好耐,但真係見過18,19歲但思想同小朋友冇乜分別既有錢女

唉真係大把
我想講人地PO Secret講自己學校點好點好就特別多Like自己打飛機

講真兩邊設施已經有好大分別,都唔明點解Hsmc啲人咁睇得高自己

Tran去廣州個間恆大踢波都唔撚去香港個間恆大讀書啦

係有錢就送個仔去外國啦
使乜讀恒大
貪個名夠臭咩

唉真係大把

Tran去廣州個間恆大踢波都唔撚去香港個間恆大讀書啦

其實我而加先知廣州恆大唔係大學黎
一直都覺得佢係大學足球隊
其實恆管同恆生有冇關係
作為前HU生(已Tran)好想講幾句
基本上Secret 個 Admin 自己就自我審查啲Post,之前有細Soc上莊唔做嘢反話返下莊轉頭,下莊即刻出埋Pdf檔圖文兼備既文結果Admin完全冇PO過,我見到我個Fd Snapchat Send 左上去結果冇出
另外HU連一間學校應該有既八達通增值服務都冇,仲有咩資格話自己叫自己大學,之前我個FD係Secret講過結果被Admin插
結論:Hsmc個名咁臭係班學生自己吊自己架
另外佢地真係好有錢,見到10個都有7個讀直資

係有錢就送個仔去外國啦
使乜讀恒大
貪個名夠臭咩

唉真係大把

去到出面天大地大 留響恆大呢個井住壞腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞