發覺恒管仔真係煩過曱甴 (2)

219 回覆
92 Like 13 Dislike
識人係珠仔,由2000年話升格做大學,講到2012年都係得個講字。而班珠仔珠女就日拎日自稱大學生黎打飛機同捽碟,你同佢地講私立大學即係野雞,佢地會同你講哈佛大學都係私立,真係自慰到精都射埋出黎。咁究竟幾時升格呢?就係仲差兩三年,年年都係仲差兩三年,果然冇改錯為,Chu Hai真係Chu Hai

而家已經無人恥笑豬hi

屌你老味 讀唔成書竟然夠膽自比哈佛
港大仔都唔夠你串

同MIT都係學院有異曲同工之妙

佢地D比較對象唔係三大就哈佛牛津
嚇撚死人咩

恆丈有幾多個專利研究名人同諾貝爾獎?

達爾文獎就有恆大仔份
好想入恒管

有錢就得
推撚到jupas放榜
推撚到jupas放榜

呢個PO將會成為恆大喺LIHKG嘅集中討論貼
識人係珠仔,由2000年話升格做大學,講到2012年都係得個講字。而班珠仔珠女就日拎日自稱大學生黎打飛機同捽碟,你同佢地講私立大學即係野雞,佢地會同你講哈佛大學都係私立,真係自慰到精都射埋出黎。咁究竟幾時升格呢?就係仲差兩三年,年年都係仲差兩三年,果然冇改錯為,Chu Hai真係Chu Hai

而家已經無人恥笑豬hi

港大仔都唔夠你串

嚇撚死人咩

達爾文獎就有恆大仔份

可以改成
識人係恒大仔,由2013年話升格做大學,講到2017年都係得個講字。而班恒大mk仔女就日拎日自稱大學生黎打飛機同捽碟,你同佢地講私立大學即係野雞,佢地會同你講哈佛大學都係私立,真係自慰到精都射埋出黎。咁究竟幾時升格呢?就係仲差兩三年,年年都係仲差兩三年,果然冇改錯名,恒大真係痕大
其實有乜好比?
乜用一種標籤係邊度出世既人係合理既?

其實香港人劣根性就係度體現曬
總係鍾意踩低人地抬高自己
港大踩三大,三大踩八大,八大踩大專
階級觀念咁重⋯仲講咩爭取民主自由平等呀?

不過算喇⋯講黎都曬氣
唔知樓主係咪俾d恒管仔恰過喇⋯咁大怨氣
最估唔到係咁既垃圾po都開到2,真係不敢恭維

野生捕捉恒大仔
不如你搞清楚件事先講野啦,宜家係恒大仔拎自己學校黎串八大在先

恆大仔又嚟被逼害妄想症
講事實就覺得全世界人睇佢唔起

恆大仔踩八大就得 八大反擊就劣根性
同支那人周街屙屎屙尿俾人屌 就話返香港人歧視佢地有咩分別
恆大仔 真係好大官威丫

其實唔只八大話你 讀緊恆大都屌9你啦
有時真係鄧一班安份守己嘅恒管仔慘
俾你班垃圾恆大仔影衰哂

係有錢就送個仔去外國啦
使乜讀恒大
貪個名夠臭咩

咪就係因為有班人唔想出國先讀Hsmc
而且都要成績好先出得國,出左去牛頭不計馬嘴就GG喇
雖然我唔係讀左好耐,但真係見過18,19歲但思想同小朋友冇乜分別既有錢女

唔怪得咁多恆大小朋友衝出嚟柒

唉真係大把
我想講人地PO Secret講自己學校點好點好就特別多Like自己打飛機
實際上好心就老實承認一下自己學校同八大既距離有幾咁遠

你最有資格講呢句 你讀過恆大同八大

講真兩邊設施已經有好大分別,都唔明點解Hsmc啲人咁睇得高自己

八大有男女廁 HSMC都有
有幾大分別

哇多謝晒咁oxford都有男女廁喇一定冇分別
恒管校舍咁細 個圖書館已經同八大好唔同喇掛便利店又冇間,SU果間又唔知佢幾時先開
Building咪又都D M N B

咪就係因為有班人唔想出國先讀Hsmc
而且都要成績好先出得國,出左去牛頭不計馬嘴就GG喇
雖然我唔係讀左好耐,但真係見過18,19歲但思想同小朋友冇乜分別既有錢女

唉真係大把
我想講人地PO Secret講自己學校點好點好就特別多Like自己打飛機

講真兩邊設施已經有好大分別,都唔明點解Hsmc啲人咁睇得高自己

有幾大分別

恒管校舍咁細 個圖書館已經同八大好唔同喇掛便利店又冇間,SU果間又唔知佢幾時先開

定多加埋個A Build
沙田區第二學府
恒大出左邊啲生意人
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

唉真係大把

有幾大分別

不嬲都話恒大同牛劍平起平坐

用男女廁做對比
再一次見識到班7到出面既恒管仔
認真唔係個個係入面既學生都係咁,不過就特別有班On99又鍾意吵既恒大仔
恒大出左邊啲生意人

認真,許家印

撚狗 恆大仔會當真嫁

佢地真係覺得自己讀緊u架

實好多like admin要射了

好似係第一任校長攞MIT同HSMC比較同埋先打飛機先
同埋HSMC個benchmark係Singapore Management University

而家已經無人恥笑豬hi

港大仔都唔夠你串

嚇撚死人咩

達爾文獎就有恆大仔份

可以改成
識人係恒大仔,由2013年話升格做大學,講到2017年都係得個講字。而班恒大mk仔女就日拎日自稱大學生黎打飛機同捽碟,你同佢地講私立大學即係野雞,佢地會同你講哈佛大學都係私立,真係自慰到精都射埋出黎。咁究竟幾時升格呢?就係仲差兩三年,年年都係仲差兩三年,果然冇改錯名,恒大真係痕大

一畢業陽萎

撚狗 恆大仔會當真嫁

同埋HSMC個benchmark係Singapore Management University

痕管校長係咪拎錯咗間麻雀理工學院同恆管比較咋
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

撚狗 恆大仔會當真嫁

恆大校長又幾灰諧喎
恒管無野多 靚女有錢仔特吃多
不服來辯!
(UST.....)
其實有乜好比?

不過算喇⋯講黎都曬氣

民主自由就等於無階級?

好共產黨feel

支那人feel
無恥到呢
恆大踩八大變左八大踩恆大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞