覺得依家香港演唱會個flow好能on9

270 回覆
279 Like 1591 Dislike
除咗第一點,其他好同意
真,fear and dreams世一
唔唱hit 歌,唱廿幾首冇透過
Respect
即刻駁嘴!
係啊 之前fear and dreams 開緊嗰時見到有人批評好多side tracks
但係有聽eason唱完主題嗰段吹水就會知
佢揀嗰啲歌係因為啲歌貼合個主題
雖然唔係好跟到一齊唱
但係可以帶到一啲反思同安慰俾我
如果只係想跟住唱 咁去唱k甚至開個youtube都做到啦 唔洗又搶飛又洗錢去聽演唱會
咪就係

下下「俾錢果個話事」呢種觀念好大獲

好似某d 國家既電影、劇集,d 植入式廣告影響埋個內容

而家d 演唱會名已經愈黎愈長,成陣柒味

你話無贊助會收貴d,咁去到某個位你可能會寧願俾貴少少 都唔想影響件事
你睇黃子華棟篤笑,咪又會屌佢唱歌
所以點都話eason 個演唱會好正
有曬樓主要嘅要求
一個表演淨係得個演出者有付出?
冇班台前幕後打點一切會有成品出黎咩?
算啦講得出呢句都證明你正常有限
唔識學下尊重同欣賞就收皮
讀多幾年書先出黎
有啲咁撚自私嘅粉絲
邊個係做你偶像都喊三聲
香港算好啦,無論大細場個台又近,時間又長
嘉賓真係最無聊
祝你次次聽演唱會都有人講10分鐘嗚謝詞,聽曬先好走呀
你睇幾多睇咩係無假encore呀
不如講下?
講黎把撚咩 一陣講完咪話我睇得唔夠多
知你地咩料啦
最近既black pink咪無假encore囉
明明個演唱會好型好有feel,但前面要加「泰國絲苗香米特約…」
eason早排有一場真係有真encore 唱左明年今日
假encore之後d觀眾唔肯走 嗌到佢返返黎
多謝,個人完全冇問題👌尊重人地等同尊重自己
其實有咩好睇?
唔係個主唱 佢哋連台皮都摸唔到
唔公開多謝=唔尊重
原來好多歌手都唔尊重幕後
依啲叫尊重每一位為演出努力嘅人 係明星有禮貌嘅表現 樓主可能唔知咩叫尊重
唔公開多謝=唔尊重
原來好多歌手都唔尊重幕後
咩叫禮貌啊師兄一嚟係做比觀眾睇 二嚟俾啲幕後有多啲曝光機會 多啲人識
唔唱hit歌就世一
買飛個flow先on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞