[溫布萊見] 曼聯終極FF轉會窗暨再見油王格狗死全家吹水區 [2246]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
出十萬 ddg唔續既既話 姐係要買龍啦 買個一線龍要幾錢? 大家成日j既都係英超龍 人哋會平放? 起碼都五六千萬起跳啦

隊波咁多位都板凳唔夠 中鋒中場中堅都要買人
係咪要為左咁完美咁一下改到個薪俸架構 就搞亂買人計劃先

ddg成32歲 續都係續2+1 咁咪今次壓完下次再壓佢價囉 對其他球員都係架啦
羅馬啱佢踢 不過份人工應該得50k
嗰陣蘇蛇都未踢咩叫足球
只係一個暫代領隊 點解球會比佢揀球員留定走先

同一個情況 而家軌話要120m買斷Felix
唔通又係撚伯責任 而唔係屌Todd
pay cut就點都要 但好難一下減到其他隊二號龍嘅價
始終唔計Jones 成隊曼得佢有英超
加加埋埋其他榮譽同之前幾年成績都稱得上係曼legend
今次續約要佢cut一半要諗吓先傾多陣都都好合理姐
仲有主場對皇蘇球12碼
本身和都夠首名
其實Raya份約就嚟完 30m內一定放
唔續DDG一年都慳左30m
有咩搞亂買人計劃
續唔續DDG都要買龍㗎啦
係你哋迷DDG先覺得龍門位唔急啫
你搞清楚
而家係200k 都唔肯續

咩100k 係更加無可能肯續

定你覺得要》200k續
而家龍同前鋒同中場一樣top priority要買人
甸軒賣到靚價加冇咗份375k基本上已經夠錢買新龍
出面搵隊100k都難啦
唔急唔急 有進步空間
前鋒 中場 龍>中堅>閘
佢仲係講緊200k 續Ddg打後備(我真心覺得感情價都仲ok 都叫~50% pay cut)

但而家係200k都唔肯續
除非佢想》200k續個後備
唔係嘅唔明佢仲想表達咩
其實Ddg 同 龜啱摩狗用

羅馬有無興趣要哂兩個

兩個都有第2春

Low block 加 唔需要後場build up
毒撚覺得咁樣已經好有震攝力
離開英超真心80k都難

以前仲有中超亂出人工

而家佢要200k 除非沙地佬肯高薪要個keeper
短馬唔知有無機趕到決賽
望華記復出好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞