[溫布萊見] 曼聯終極FF轉會窗暨再見油王格狗死全家吹水區 [2246]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
簡單講係佢完全唔take risk
嘔血在有時反擊人多打人少 佢都拖慢

但佢唯一就係好少失控球 唔算係黑洞
但又無咩貢獻
丁力靈活好多啦
哥狗踢開傳控高位逼搶傳控, 麥龜又慢又鈍邊啱佢用, 木狗咁都中計
睇唔過眼啲人成日幫sancho搵藉口
一時又話冇人做配合 一時又話人哋用腦踢波 唔係傳統嗰啲突破型翼鋒
明明踢咗兩年 一場代表作都冇 又錫身又過唔到人又慢

起碼安東尼見到佢慢慢有進步 依家肯試吓隻右腳
Sancho一場正正常常已經要還神
瑞典隊長>曼聯隊長
佢唔使hold
牙坦成季一直講
福只要企岩位 出現係岩嘅地方 就會有波去到佢腳
佢做finishing就得
冇龜有計傾
前題碌梳同柒碌唔傷頂埋呢個月
不過以家膽心技安多d
近呢幾場好似未瞓醒咁
下一個狗餅死亡筆記既名會係邊個
Best true tackle success rate in Europe's top five leagues since 2017/18 (100+ attempts):

◉ 78.6% - Aaron Wan-Bissaka (571)
◎ 78.0% - Ethan Pinnock (118)
◎ 75.9% - Ronald Araújo (116)
◎ 75.1% - Pierre Kalulu (173)
◎ 75.1% - William Saliba (205)
自轉個外型同個格唔討好
好多反曼同自己人都唔鐘意佢
呢句真, 十二碼比大碌冰人, 甚至龜射都好似安心過辛祖同福頭
尋晚仲諗辛祖同福會射失
打翼冇突破唔take risk 咁不如翻荷蘭隊草算啦
係踢得衰就嚟死先會搵我寫筆記

諗諗下係DDG了, 聽講佢呢幾年搵埋唔少, 應該出到PR錢
巴禾都係去到曼城先柒啫 喺巴塞嗰陣真係勁
後尾買艾達臣 事實證明哥狗都係成功
好多sancho頭dupdup就啱
水晶公加sob 防反威力
辛祖個踢法
啱贏緊波先出
輸緊波要要贏波好似佢咁滋悠就死
自轉有火幾正
多謝坦蛇令到awb返生
反而馬斯亞啲背身同hold波同幾年前比真係進步咗好多
不過,馬生你可唔可以唔好成日傷屌你老母
你老母就隊草
一個就串串貢仲要染金先成個死mk咁
一個就成日笑容滿面個樣人畜無害咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞