[溫布萊見] 曼聯終極FF轉會窗暨再見油王格狗死全家吹水區 [2246]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
冰今季跟住坦真心出親都唔錯
但佢國家隊隊長 肯唔肯繼續做第4中堅

龜條撚樣一路唔走 佢垃圾到舊屎咁都係第3中堅
驚條撚樣死都唔肯走要證明自己
=5. Bernd Leno - £100,000-per-week

=5. Jordan Pickford - £100,000-per-week

=5. Ederson - £100,000-per-week (per Salary Sport)

3. Alisson Becker - £150,000-per-week

2. Kepa Arrizabalaga - £155,000-per-week

迷迪:ddg 200k留低做後備輪換冇咩問題
係咪叫ddg唔好企定定郁下黎騷擾對手
睇得多曼區學埋隻啜啜白卡d on鳩野
ww玩呢啲算叻
小花差啲畀佢玩到世盃夢碎
兩個都值
佢自己生意分分鐘有呢個數
緊張到跳掣
200k都reject其實好撚on9
岩岩場西維爾佢起碼嘔返1個月糧出黎啦

100k續就續唔續就lan
佢去拜、巴未必冇正選做
朗仔用獎項說話
希望黎緊多幾場clean sheet
俾ddg攞住個金手套分手算啦

但佢番西甲除左皇 巴

以西甲財力連100k都有難道 真心唔明佢turn down 200k係諗咩
https://m.qtx.com/premierleague/152877.html

薪俸架構一下改到晒咩
前朝木佬亂咁嚟 好多個都係偏高 唔通一刀切將球員人工改撚晒做獎金咩 定要賣晒佢哋

福嚟緊要續約 隨時都係30萬起跳咁係咪又太高?
awb一定要留啦
進攻再進步多啲夠晒能力企穩正選
上一次續係蘇狗
平平地簽個RAYA番黎
福進攻核心同一個走緊下坡要做後備嘅龍門比?
陣容深度無可能頂咁痴線既賽程
吓, 咁依家咪有機會改
又要下次先?
人工嚟講龍門點同人工比
木狗蘇狗兩個加埋既蘇州屎
辛祖35萬 馬災25萬
發覺好多球迷連基本薪酬概念都無
20萬續件龍門打後備都講得出
https://m.qtx.com/premierleague/152877.html

薪俸架構一下改到晒咩
前朝木佬亂咁嚟 好多個都係偏高 唔通一刀切將球員人工改撚晒做獎金咩 定要賣晒佢哋

福嚟緊要續約 隨時都係30萬起跳咁係咪又太高?
吓, 咁依家咪有機會改
又要下次先?
人工嚟講龍門點同前鋒比
Bruno重要踢得咁足
DDG用POTY說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞