[溫布萊見] 曼聯終極FF轉會窗暨再見油王格狗死全家吹水區 [2246]

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁都好公道, 佢significantly lower performance
都唔係俾唔俾既問題,係曼城唔要
華記傷幾耐
你講佢做到野個d 自轉都做到喎
坦克有料就拎埋個FA ,咪撚俾人睇死
又好過自轉辛祖真係有光環
琴日85分鐘先上黎 人哋冇晒力 都仲係踢到屎咁仲話好過自轉明明自轉進步左勁多 右腳都用埋
盲反駛同你講理由,一句就秒柒你啦
你地估ddg同坦蛇傻既咩
坦蛇會唔知個龍要換?只係要執左其他位先再睇有幾多錢可以洗係龍門到
Ddg如果固定收200k 你估佢蠢到以為出面搵到更好offer?
問題就係份約既底薪係減好撚多 而佢見到曼聯俾份咁既約佢 有啲暗示開始想搵人頂佢
即係到時佢又要坐又係收底薪先一直唔接受個offer
呢度d人登班主肉痛
曼城上哂身, 曼聯殘能哂, 輸少過3球當贏la
其實對ddg嘅要求以經唔係要佢用波好勁,但係至少都唔係球球波唔係交俾對手就係踢出界呱,基本上交個波俾佢一逼=失球權
比最低時薪咪算
你冇改錯 username
當年又係有班友笑9哥狗咩咩有錢都執其他位先喇咩咩龍門都要用腳?事後証明控傳踢法用波龍好緊要
有冇賽程同決賽幾時
6月3
Chances Created S2>A1
xG A0.07>S0.04
xA S0.28>A0.08
Successful Dribble S=A

我無屌自轉廢呀 沙拿對住白蟻都係踢得差
但事實辛祖尋晚係踢得好 數據上都好過自轉
你讚自轉唔講吓佢上半場掂咗幾多腳波?
係你銀包拎錢出黎咩
是但啦
卡米見到開賽前同對手攬頭攬頸又要眼冤
Worst case簽唔到人都有軒用
其實最好有價就賣,如果佢係唔啱曼依家踢法嘅話成100k續嚟後備都係太高,佢要高人工咪睇吓有冇其他隊肯俾,曼又可以收返啲錢買返個啱用嘅龍
睇完琴晚場波
覺得Caicedo好過Mac Allister
其實佢幾岩daddy係羅馬用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞