[2017-7-27] 股市直擊+波神信眾區

487 回覆
1 Like 0 Dislike

我實行左兩個月
係度諗
50蚊果時
買死匯豐收息8%好似回報差唔多

一早應該買la
果時係4x~50行左好耐,肥死

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒

當50入,sc short 上三格都肥,長渣收pre 多息都肥,如果入價,就賣出左佢轉馬,full cover 計分分鐘廿厘對上

我由2月到而家玩身痕身入左價既spsc夾時間值雖然除返開有4千一個月但係好唔安心因為未試過行死一邊我可以點?

160000預接貨

如果市價輪應該有三至五厘
十零萬都有

我呢個其實好易輸到暈,我做開10張所以我先要預16萬黎入貨出貨

我實行左兩個月
係度諗
50蚊果時

一早應該買la

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒

當50入,sc short 上三格都肥,長渣收pre 多息都肥,如果入價,就賣出左佢轉馬,full cover 計分分鐘廿厘對上

通常我short上10%,如果中就轉馬,如果唔中下月就set高少少,不過最多我set 20%算
不過我正股買幾隻,每隻預分三注溝
所以正股反而買得細
入價股票股期權 long call 渣到到期會點
一通會唔會同我 cash settle

股票未試過賺錢而又揸到結算

一通會自動幫你行使,除非你send email通知佢
wa diu 多汁
wa diu 多汁

多汁isg

我實行左兩個月
係度諗
50蚊果時

一早應該買la

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒

如果係我5仔我覺得50值買價,如現價50樓上,我會sp50等入貨
入左貨就sp40 sp45sc55,總之10%前後溝三到四注
wa diu 多汁

要不是db個仆街
入價股票股期權 long call 渣到到期會點
一通會唔會同我 cash settle

股票未試過賺錢而又揸到結算

一通會自動幫你行使,除非你send email通知佢

Dear 一通,

Could u pls block 9 DB's account

D9DB

我實行左兩個月
係度諗
50蚊果時

一早應該買la

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒

要考慮跌果時點解決
例如而家70接左5仔
佢跌到落60 你sc 開70已經冇肉食
redbox就話溝貨
但我自問冇咁多錢無限溝貨

同紅盒一樣,要分注,再者呢個方法都唔係必贏la, 最差連續三個月大跌食晒你三注,咁咪坐貨囉,不過你又唔係機器,睇市都會調整,所以行左幾年都無問題

同路人
股票要有個前題避免all in而輸先
唔怪得uicy呢幾日咁興奮
唔怪得uicy呢幾日咁興奮

lmhy uicy boss

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒

要考慮跌果時點解決
例如而家70接左5仔
佢跌到落60 你sc 開70已經冇肉食
redbox就話溝貨
但我自問冇咁多錢無限溝貨

同紅盒一樣,要分注,再者呢個方法都唔係必贏la, 最差連續三個月大跌食晒你三注,咁咪坐貨囉,不過你又唔係機器,睇市都會調整,所以行左幾年都無問題

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞