[2017-7-27] 股市直擊+波神信眾區

487 回覆
1 Like 0 Dislike
QQ 310都黎

272都未到
人唔笑狗都吠
恆 係咁DH

支持清Put爆佢
QQ 310都黎

272都未到
人唔笑狗都吠

今日跌果d垃圾應該全部剔出恆指
QQgap die me
+5.4時沽,咁都gap2蚊

redbox 你唔full cover 通常點做

入價sc daytrade

條數點計?
如果入價咪好傷

有幾傷
冇人叫你all in
我定左自已,按金唔可以過總資金10%
當沽空之ma
有心水過夜IV叔叔都fatfat la

條數點計?
如果入價咪好傷

有幾傷
冇人叫你all in
當沽空之ma

yes. capital management very important

700 sc300 八月
按金14xx,升跌1蚊先100
我升4蚊之後先買,比你升10蚊
都係輸600/1400*10%
4%of 總資金
有幾大
睇黎含大今日收25蚊 DH
我由2月到而家玩身痕身入左價既spsc夾時間值雖然除返開有4千一個月但係好唔安心因為未試過行死一邊我可以點?

160000預接貨

如果市價輪應該有三至五厘
十零萬都有

我呢個其實好易輸到暈,我做開10張所以我先要預16萬黎入貨出貨

我實行左兩個月
係度諗
50蚊果時
買死匯豐收息8%好似回報差唔多

一早應該買la
果時係4x~50行左好耐,肥死

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒
今個week 收工
今個week 收工

今個week 收工

DB你不如今季收工

條數點計?
如果入價咪好傷

有幾傷
冇人叫你all in
當沽空之ma

yes. capital management very important

700 sc300 八月
按金14xx,升跌1蚊先100
我升4蚊之後先買,比你升10蚊
都係輸600/1400*10%
4%of 總資金
有幾大

普遍每次搵多

多數三幾千上落姐
最多試過升4蚊變跌3蚊
皮幾兩皮
Ronald Koeman on Ross Barkley: "He is not in Everton’s future any more. It is his decision. I need to respect that and see what happens."

真係去我熱?

如果市價輪應該有三至五厘
十零萬都有

我呢個其實好易輸到暈,我做開10張所以我先要預16萬黎入貨出貨

我實行左兩個月
係度諗
50蚊果時
買死匯豐收息8%好似回報差唔多

一早應該買la
果時係4x~50行左好耐,肥死

比我就算50蚊入都冇用
我60一定賣
好似我有金沙19蚊
不過23蚊賣晒
賺20%我一定賣晒

當50入,sc short 上三格都肥,長渣收pre 多息都肥,如果入價,就賣出左佢轉馬,full cover 計分分鐘廿厘對上

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞