[2017-7-27] 股市直擊+波神信眾區

487 回覆
1 Like 0 Dislike

同紅盒一樣,要分注,再者呢個方法都唔係必贏la, 最差連續三個月大跌食晒你三注,咁咪坐貨囉,不過你又唔係機器,睇市都會調整,所以行左幾年都無問題

同路人
股票要有個前題避免all in而輸先

係,而且最重要係,當佢跌二萬點,食鳩晒你注碼(正常唔會,因為最後一注會愈分愈細,再分細啲),到時咪坐貨再sc 除非世界末日,個論都會算架la

我唔係太怕
如果佢隊落去有大沽頂住
255沽上黎,加返d sp,成本價已經去到263
可以頂到上三萬點

但short 2 side ,如果大單邊你點算?
定本身有正股?

full cover 大升唔會有問題,大跌咪坐

大升又冇錢賺
大跌又要坐
賺埋得雞碎都唔夠輸
我覺得唔啱我性格

大升你咪收權金
你唔會無錢賺 係你賺少好多姐

迫死毒LUN

唔想玩返呀

阿尻迫人玩WC
3333 $23.8
HSF幾連
mini 要見218?
Btw今日廟區好神奇
朝早個個talk lui
食完飯返黎
晏就就個個talk gu

要考慮跌果時點解決
例如而家70接左5仔
佢跌到落60 你sc 開70已經冇肉食
redbox就話溝貨
但我自問冇咁多錢無限溝貨

同紅盒一樣,要分注,再者呢個方法都唔係必贏la, 最差連續三個月大跌食晒你三注,咁咪坐貨囉,不過你又唔係機器,睇市都會調整,所以行左幾年都無問題

同路人

係,而且最重要係,當佢跌二萬點,食鳩晒你注碼(正常唔會,因為最後一注會愈分愈細,再分細啲),到時咪坐貨再sc 除非世界末日,個論都會算架la

我唔係太怕
如果佢隊落去有大沽頂住
可以頂到上三萬點

定本身有正股?

大升又冇錢賺
大跌又要坐
賺埋得雞碎都唔夠輸
我覺得唔啱我性格

我兩年幾有-個double woo
3333 $23.8

希望呢隻垃圾大跌

ching 你十蚊走哂?
Btw今日廟區好神奇
朝早個個talk lui
食完飯返黎
晏就就個個talk gu

3333 $23.8

希望呢隻垃圾大跌

ching 你十蚊走哂?

十五,本身想渣到派特別息,窮撚無錢轉馬

都唔錯啦 你都執幾倍 之前日日吹奏
@&% gogogo?

要考慮跌果時點解決
例如而家70接左5仔
佢跌到落60 你sc 開70已經冇肉食
redbox就話溝貨
但我自問冇咁多錢無限溝貨

同路人

我唔係太怕
如果佢隊落去有大沽頂住
可以頂到上三萬點

定本身有正股?

大升又冇錢賺
大跌又要坐
賺埋得雞碎都唔夠輸
我覺得唔啱我性格

我兩年幾有-個double woo

其實回報係好好
睇番啲基金回報有幾可有一成對上,咁做又穩陣,又有現金流,回報又唔少

你個 double 計唔計埋長沽先

全set資金
大長沽應該跑赢DD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞