講真真係好想打柒第一個頂爛市既人

115 回覆
716 Like 16 Dislike
個fd之前識咗條女無耐 第一次見條女生日
送條三千幾蚊嘅pandora
知道咗真係好撚頭痛 點解會咁做
無耐就散咗 連禮物都未送出...
結果好似送咗比自己老母定自己戴
利申:佢靚仔少少毒撚性格
老實講 人問題
我女朋友以前都好多兵 條件幾好 成日俾班狗公請食飯
同我拍拖之後主動AA 有時會幫我俾埋 講緊1千蚊兩個人
不過我都對佢好好 禮物都唔少 但係佢送禮物都冇手軟

只要個女仔係真心鍾意你 根本點都得
出面成日有post話唔肯aa 唔肯扑 講到尾咪即係唔夠愛你

我女朋友都係咁,真係要好好珍惜

真係講得好啱 同我女朋友一樣
我會好好珍惜佢
利申:我愛妳
講緊舊時5,6百年前女仔真係唔難識,係市集又好,衙門又好,簡單一句「關關雎鳩,在河之洲;窈窕淑女,君子好求」就已經識到個女仔

真心依家香港啲女俾你地寵壞哂
先唔講真係索果班,依家係連啲豬扒都係度扮上菜

依家後生果輩,溝女寵到上天咁,人地要乜就俾乜,你話係你女朋友都話姐,點知原來你仲溝緊你就已經帶人食過千兩嘢,送人幾千兩嘢。

以前元朝果班女仔出去食飯真係識得自己拎行囊出嚟,依家果啲?連做下樣都懶

到底新一代既後生一輩到底點諗?我真係睇唔透,其實係咪做兵仔做狗仔特別開心?
你由90年代溝女溝到2017年?

咩以前果班女點? 依家依班女點點?

我講緊五六年前
你唔提我都無印象

以前求鳩其 hi, be fd?

佢話ok 就問咩台,

同台就識到

o個陣FB都未有囉不過

最多遲兩年左右
其實好大部分都係因為d傳媒吹噓d男人對自己條女幾好
又話男人應該點點點 d濕鳩雜誌

仲有一部分就係d完全好似科幻片情節既on9韓劇
D女人睇完以為世界上真係有呢樣野
就好似聖經呢d科幻小說都有人信一樣

仲有d乜柒濕鳩page
成鳩日叫春都算,你叫春自己死埋一二邊叫
但佢係要整d濕鳩圖「男生應該點點點對女生」、「做到以下xx點的男生才值得你愛」
屌你老味好心啦

另外就係果d乜春大大與小妹既page
仆你個街,你地咁樣相處,條仔鐘意比條女食住,唔撚代表你要宣揚呢個概念架喎
睇呢d page既女人又係痴撚線

自己係m搞到全世界都係m
講緊舊時5,6年前女仔真係唔難識,係fb又好,討論區又好,簡單一句「hi,be fd,你咩台?不如我地sms傾過計?」就已經識到個女仔

依家後生果輩,溝女寵到上天咁,人地要乜就俾乜,你話係你女朋友都話姐,點知原來你仲溝緊你就已經帶人食過千蚊嘢,送人幾千蚊嘢。

以前90頭果班女仔出去食飯真係識得自己拎銀包出嚟,依家果啲?連做下樣都懶

到底新一代既後生一輩到底點諗?我真係睇唔透,其實係咪做兵仔做狗仔特別開心?

廿尾30頭啲女都仲擺緊款

其實而家班中女好多都擺款

中女唔知啦,90頭就還好
老實講 人問題
我女朋友以前都好多兵 條件幾好 成日俾班狗公請食飯
同我拍拖之後主動AA 有時會幫我俾埋 講緊1千蚊兩個人
不過我都對佢好好 禮物都唔少 但係佢送禮物都冇手軟

只要個女仔係真心鍾意你 根本點都得
出面成日有post話唔肯aa 唔肯扑 講到尾咪即係唔夠愛你

我女朋友都係咁,真係要好好珍惜

真係講得好啱 同我女朋友一樣
我會好好珍惜佢
利申:我愛妳

hehe:o
樓豬唔好唔開心喇
塊豬扒唔識貨先唔受你溝姐

我有女朋友咖啦,豬扒交俾你地啦,我一向唔食豬

有女朋友走出黎講呢啲野係咪摟屌

利申:女朋友係靚女
樓豬連豬扒都溝唔到

識都識唔到呀 溝咩呀
個個都以熊自己女神 明明就臭雞臭雞臭雞
講緊舊時5,6年前女仔真係唔難識,係fb又好,討論區又好,簡單一句「hi,be fd,你咩台?不如我地sms傾過計?」就已經識到個女仔

依家後生果輩,溝女寵到上天咁,人地要乜就俾乜,你話係你女朋友都話姐,點知原來你仲溝緊你就已經帶人食過千蚊嘢,送人幾千蚊嘢。

以前90頭果班女仔出去食飯真係識得自己拎銀包出嚟,依家果啲?連做下樣都懶

廿尾30頭啲女都仲擺緊款

其實而家班中女好多都擺款

中女唔知啦,90頭就還好

唔好咁老定 好多都仲覺得自己係妹妹仔 要求多多
點解我冇享有過呢d港女福利嘅
其實係d女人不斷鼓吹呢種頂爛市嘅心態
形容為偉大、浪漫、為愛情付出之類
久而久之搞到某部分心智未成熟嘅港男覺得正常
明明男女關係本身平等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞