講真真係好想打柒第一個頂爛市既人

115 回覆
716 Like 16 Dislike
時代唔同啦 阿叔

唔同就係因為你班細路係都要去當兵姐
上次去食飯先見倒隔離枱對男女,憑佢地對話應該係第一次見,見佢地傾傾下計,個男仔突然喺枱底拎咗盒千幾蚊嘅禮物送比個女仔,仲懶醒咁講句“見面禮”

原來而家第一次見面就要咁大手筆…痴撚線…
的確係好多人,溝女果陣做爛市,得手之後就呻條女呢樣果樣,明明係佢縱壞,呢D人真係唔抵可憐
時代唔同啦 阿叔

仲有口叫人阿叔
有人唔做走去做狗 仲要乜都冇 比人呃錢呃感情
而家班女有邊個睇心
個個睇金 睇樣架啦
覺唔覺以前啲純種毒撚已經買少見少
呢堆人投入返市場,咁需求大左,供應方咪吊高黎賣
講得好 一街女都係女神
覺唔覺以前啲純種毒撚已經買少見少
呢堆人投入返市場,咁需求大左,供應方咪吊高黎賣

不嬲呢班負責買單 d妖豔賤貨一埋身 佢地鳩都硬埋
靚既又唔夠人爭 豬既扮上菜又覺得唔值得去哂錢溝
因為而家連d豬閪都扮上菜,做ptgf乜柒都唔做得都收幾舊水一個鐘 變相d女個個都覺得自己高質

之前份樓面pt 辛辛苦苦做成日先得幾舊
果班臭雞拖下手就呃左我成日糧
所以會做樓面既女仔識得過
時代唔同啦 阿叔

仲有口叫人阿叔
有人唔做走去做狗 仲要乜都冇 比人呃錢呃感情

做狗做到入哂腦
而家班女有邊個睇心
個個睇金 睇樣架啦

有係有既,我女朋友都唔睇金
利申:可能家境太好
靚既又唔夠人爭 豬既扮上菜又覺得唔值得去哂錢溝

咁有中間咖嘛,果啲豬西如非必要我連嘢都少講
上次去食飯先見倒隔離枱對男女,憑佢地對話應該係第一次見,見佢地傾傾下計,個男仔突然喺枱底拎咗盒千幾蚊嘅禮物送比個女仔,仲懶醒咁講句“見面禮”

原來而家第一次見面就要咁大手筆…痴撚線…

唔知點解有種古裝片既feel
一句講晒
鬼叫你班狗公見女就叫女神咩
普通到喊嘅妹妹仔IG 都可以有過萬followers
以前90頭果班女仔出去食飯真係識得自己拎銀包出嚟?
你講緊笑? 以前啲女更加唔會比錢,男人拍拖比哂係正常

一打送比你
垃圾

你係大陸生活左幾耐?
寵乜撚姐,冇錢唔好撚學人溝女啦 講乜鳩以前以前
時代唔撚同啦跟住時代變啦 唔肯跟就柄撚埋一二面啦死老野
而家識女仔都好易wo 攬黎攬去都得
利申hehe
時代唔同啦 阿叔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞