講真真係好想打柒第一個頂爛市既人

115 回覆
716 Like 16 Dislike
連豬閪都收兵
咁仲有乜好講
認真寧願單身叫雞都唔會去同d 兵爭d 所謂女神
啱啊 正皮
認真寧願單身叫雞都唔會去同d 兵爭d 所謂女神

講真d女神又咪係part time 做雞,
佢地送千幾蚊見面禮,你比千幾蚊可以幫佢女神洗埋臉,做人做狗自己揀
其實最拜金嘅年齡層一定係20-25歲
16-20歲嘅學生妹無想像中咁貪錢
供求問題
其實最拜金嘅年齡層一定係20-25歲
16-20歲嘅學生妹無想像中咁貪錢

依樣真呀
係普遍d人進取左
就算明知你有男朋友 都會照埋身等機會
心諗 彈開d la死厹

連登都有好多 成日都話男未婚女未嫁
其實好大部分都係因為d傳媒吹噓d男人對自己條女幾好
又話男人應該點點點 d濕鳩雜誌

仲有一部分就係d完全好似科幻片情節既on9韓劇
D女人睇完以為世界上真係有呢樣野
就好似聖經呢d科幻小說都有人信一樣
你由90年代溝女溝到2017年?

咩以前果班女點? 依家依班女點點?
你唔提我都無印象

以前求鳩其 hi, be fd?

佢話ok 就問咩台,

同台就識到

o個陣FB都未有囉不過
其實好大部分都係因為d傳媒吹噓d男人對自己條女幾好
又話男人應該點點點 d濕鳩雜誌

仲有一部分就係d完全好似科幻片情節既on9韓劇
D女人睇完以為世界上真係有呢樣野
就好似聖經呢d科幻小說都有人信一樣

仲有d乜柒濕鳩page
成鳩日叫春都算,你叫春自己死埋一二邊叫
但佢係要整d濕鳩圖「男生應該點點點對女生」、「做到以下xx點的男生才值得你愛」
屌你老味好心啦

另外就係果d乜春大大與小妹既page
仆你個街,你地咁樣相處,條仔鐘意比條女食住,唔撚代表你要宣揚呢個概念架喎
睇呢d page既女人又係痴撚線
不過以前識女真係易 而家係講緊一般樣既女眼角都好高
講緊舊時5,6年前女仔真係唔難識,係fb又好,討論區又好,簡單一句「hi,be fd,你咩台?不如我地sms傾過計?」就已經識到個女仔

真心依家香港啲女俾你地寵壞哂
先唔講真係索果班,依家係連啲豬扒都係度扮上菜

依家後生果輩,溝女寵到上天咁,人地要乜就俾乜,你話係你女朋友都話姐,點知原來你仲溝緊你就已經帶人食過千蚊嘢,送人幾千蚊嘢。

以前90頭果班女仔出去食飯真係識得自己拎銀包出嚟,依家果啲?連做下樣都懶

到底新一代既後生一輩到底點諗?我真係睇唔透,其實係咪做兵仔做狗仔特別開心?

廿尾30頭啲女都仲擺緊款

其實而家班中女好多都擺款
根本係依加個代冇撚晒自信
唔覺得自己有吸引力
咪唯有用錢吸引啲女

啲女串左就一定架啦

而樣一定 同埋新一代d仔毒左好多
狗屎垃圾都做ptgf
都買唔到樓 啲錢留黎做乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞