講真真係好想打柒第一個頂爛市既人

115 回覆
716 Like 16 Dislike
其實 我覺得係之前既社會冇咁多物質 冇咁多追求
反而依加新呢代幸福左 追求自然多左 追求多左要求自然
取而代之 人們諗野複雜左

多左計算

多左計算

唔係講緊上一代喎
講緊5-6年前咋嘛

I mean 90後
岩呀
同男仔(普通朋友)食飯俾返錢佢佢都已經叫我女神
搞到我唔知俾咩反應好
明明係啲女要搵人養佢
我都唔撚明點解低三下四嘅會係班男人
應該係打死第一個係唔係都嗌女神既人
而家啲人覺得女神 就係靚女咁解
少左人講靚女
新一代有老豆老母畀零用錢 個個星期千千聲
你仲停留緊死讀爛讀仲要搵補習賺雞碎嘅時代
仲以為你講d fg頂爛市
依2種人都要比狗屌
同女朋友係中同,91
(雖然大學都就嚟畢業先一齊)
會一人一餐輪流俾錢
但大家都想幫對方慳
結果每次到另一方俾錢就嗌住要食頹飯

而家兩個都做咗幾年嘢,銀包鬆動咗
但依然堅守住一人一餐
應該係打死第一個係唔係都嗌女神既人
而家啲人覺得女神 就係靚女咁解
少左人講靚女

個社會好似樣>一切就真
根本唔係淨係個樣生得靚就女神
何況有好多根本唔靚

化妝解決問題
對我又無乜影響
都係照溝到女
不過多左厹埋女友身就真既,可能係d人難溝女既附帶影響
根本係依加個代冇撚晒自信
唔覺得自己有吸引力
咪唯有用錢吸引啲女
老實講 人問題
我女朋友以前都好多兵 條件幾好 成日俾班狗公請食飯
同我拍拖之後主動AA 有時會幫我俾埋 講緊1千蚊兩個人
不過我都對佢好好 禮物都唔少 但係佢送禮物都冇手軟

只要個女仔係真心鍾意你 根本點都得
出面成日有post話唔肯aa 唔肯扑 講到尾咪即係唔夠愛你

我女朋友都係咁,真係要好好珍惜
根本係依加個代冇撚晒自信
唔覺得自己有吸引力
咪唯有用錢吸引啲女

岩呀
豬個班先係問題
新一代有老豆老母畀零用錢 個個星期千千聲
你仲停留緊死讀爛讀仲要搵補習賺雞碎嘅時代

時代唔同左唔代表要做狗咖

Even個個星期千千聲都唔係代表要洗係一個對自己冇感覺既人身上下話
做人做狗自己決定,心態問題既姐

btw,我以前啲中同好多都有錢仔,個個星期點止幾千,都冇咁樣揮金如土啦
對我又無乜影響
都係照溝到女
不過多左厹埋女友身就真既,可能係d人難溝女既附帶影響

唔係溝唔到
係佢地變得要求多多

想要乜就有乜
佢地沉得船既仔反而就係啲乜都唔俾佢既人
12隻廢物負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞