講真真係好想打柒第一個頂爛市既人

115 回覆
716 Like 16 Dislike
講緊舊時5,6年前女仔真係唔難識,係fb又好,討論區又好,簡單一句「hi,be fd,你咩台?不如我地sms傾過計?」就已經識到個女仔

真心依家香港啲女俾你地寵壞哂
先唔講真係索果班,依家係連啲豬扒都係度扮上菜

依家後生果輩,溝女寵到上天咁,人地要乜就俾乜,你話係你女朋友都話姐,點知原來你仲溝緊你就已經帶人食過千蚊嘢,送人幾千蚊嘢。

以前90頭果班女仔出去食飯真係識得自己拎銀包出嚟,依家果啲?連做下樣都懶

到底新一代既後生一輩到底點諗?我真係睇唔透,其實係咪做兵仔做狗仔特別開心?
好憎人做壞規矩
獻媚呢家嘢,華人社會特别多
好憎人做壞規矩
獻媚呢家嘢,華人社會特别多

明明以前識女仔朋友輕輕鬆鬆,依家難到呢
樓豬連豬扒都溝唔到

豬扒好少理佢地
btw,有女朋友,只不過係見身邊好多朋友做兵有感而發姐
你的樣子如何,
你的樣子如何,

唔係我呀
btw我講既係事實
以前冇相都約到女出黎
依家後生果輩,溝女寵到上天咁,人地要乜就俾乜,你話係你女朋友都話姐,點知原來你仲溝緊你就已經帶人食過千蚊嘢,送人幾千蚊嘢。

班友始終唔明白,溝女唔需要靠送野請食飯
咁一定有班女係要你睇你“付出”既,但果d女大家最好敬而遠之
以前冇相都約到女出黎

岩呀,啲女仔會主動好多
樓豬唔好唔開心喇
塊豬扒唔識貨先唔受你溝姐

我一路都相信,如果一條女係對你有意的話,其實就算你當佢狗咁洗,佢都係會同你一齊

反之你就算做到咁,個女仔只會覺得你好checp,個人價值低左,人地又點會同你一齊,就算好彩佢真係同你一齊左,你都係俾人食住
樓豬唔好唔開心喇
塊豬扒唔識貨先唔受你溝姐

我有女朋友咖啦,豬扒交俾你地啦,我一向唔食豬
呢樣真 比班狗公寵壞
呢樣真 比班狗公寵壞

根本就多得佢地唔少
以為講緊打工頂爛市果班
以為講緊打工頂爛市果班

其實都差無幾
講緊舊時5,6年前女仔真係唔難識,係fb又好,討論區又好,簡單一句「hi,be fd,你咩台?不如我地sms傾過計?」就已經識到個女仔

真心依家香港啲女俾你地寵壞哂
先唔講真係索果班,依家係連啲豬扒都係度扮上菜

以前90頭果班女仔出去食飯真係識得自己拎銀包出嚟,依家果啲?連做下樣都懶

到底新一代既後生一輩到底點諗?我真係睇唔透,其實係咪做兵仔做狗仔特別開心?

絕對同意樓主 想講好耐
頂爛市既人死全家
利申:金融佬
因為而家連d豬閪都扮上菜,做ptgf乜柒都唔做得都收幾舊水一個鐘 變相d女個個都覺得自己高質

我一路都相信,如果一條女係對你有意的話,其實就算你當佢狗咁洗,佢都係會同你一齊

反之你就算做到咁,個女仔只會覺得你好checp,個人價值低左,人地又點會同你一齊,就算好彩佢真係同你一齊左,你都係俾人食住

你有幾何見到apple求你買佢部機,要搞特價速銷?戀愛都係同一道理
以為講緊我
agree,班死毒撚比成k蚊ptgf拖手仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞