黑人演「埃及妖后」︱Netflix惹眾怒 8.5萬人聯署抗議+控告

493 回覆
791 Like 13 Dislike
同啲小粉紅一樣
太自卑

好似有個個樣零舍奇怪
唔會 成日都搵黑人扮上帝㗎啦
唔係話你講係黑人,係講緊有各種實質證據支持,但係netflix都仲講係冇資料顯示。

同埋公元前300年,啫係中國戰國秦朝個時,有好多石刻,石像金屬雕刻錢幣咁,同埋妖后係公元前70到30左右嘅人,仲要同羅馬個凱撒屋大維有關,冇可能冇歷史文件同石刻
其實有不妨search 下乜係「黑拿撒勒人」
黑人包青天
等推黑人無權運動

等咗好耐,唔平等嘅時代要再臨
是撚但啦,萬物起源咪又係豬那
托勒密王朝都好撚出名瘋狂亂倫,極少同外姓通婚
要話佢地係黑人就一定有個明確位話邊度開始
無得9up話唔知邊代可能同咗黑人通婚
一陣連凱撒大帝都變埋黑人,搵mother fucker 黎演
咁同西地中海人呢?
其實黑人又唔完全冇文明,努比亞人同埃及人係有交流,古埃及25王朝就係南方嘅努比亞人建立嘅王朝,後尾亞述人入侵而被趕走

艷后其實好多證據都指明佢係希臘人,都唔係估估下嗰種
歷史劇都話仲有空間任作
紀錄片需要追求真實都夾硬拎黎做政治宣傳
唔同, 美人魚同白雪公主都係虛構
但而家佢係改寫歷史完全係兩回事
因為will smith個禿頭老婆夾硬要拍D黑人女王呀嘛,見埃及係非洲咪夾硬嚟,D員工應該反抗唔到
三國無雙咪多女角
所有唔對於黑人演員既不滿都係岐視
惡到連署反對都唔比 打份工提下意見隨時比人人格謀殺 比你都唔撚講喇
想知今次對打會係黑人定埃及希臘人贏
之後又會屌話妖魔化黑人
班左癌根本係on lun 9
啲猩猩都可以搵黑人
咁連果句無動物拍攝期間受到傷害 都慳返
當年the mummy搵Patricia Carola Velásquez Semprún做真係J到出血
研究指最近似dna係土耳其敍利亞伊朗以色列個一帶既人
發瘟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞