黑人演「埃及妖后」︱Netflix惹眾怒 8.5萬人聯署抗議+控告

493 回覆
791 Like 13 Dislike
關公係紅面 搵印第安人做
包公係黑面 搵黑人做

俾希臘人統治埃及,竟然係埃及人黐人金糠滔人光
咪係
試下係我地終國話秦始皇係白人
一定網絡暴動
而家嘅埃及人係阿拉伯人,唔喺Cleopatra 時代嘅希臘馬其頓人,連用嘅文字都係兩種完全唔同嘅文字,所以我話而家班埃及人根本係黐人金康滔人光囉
咁玩落去,"我的奮鬥"要揾黑人拍
咁人地抗議又關你乜事?
black hitler
左癌好撚煩
乜鳩都搵黑人做
笑吓都唔俾?連登仔唔係好憎回教佬嘅咩?定係你哋根本完全唔知古埃及同現代埃及嘅分別?
真呀 極左極右都會禍國
林峰唔係黑人嚟
屌,笑到我噴水
此片是非洲皇后系列的其中一集,由娉琦·史密夫 (Jada Pinkett Smith,荷里活影星韋史密夫之妻)製作,她曾表示參與此片是因為「很想代表黑人女性」。

Shut your fucking mouth !
lgbt要素太少
人地係末代法老王
屌你老母
讀下歷史先講野
埃塞俄比亞以前有文明
有方尖碑
埃及人會同佢地貿易
Beyoncé套dreamgirls有段係講佢老公開套埃及妖后俾佢做主角 宜家黑人妖后成真了
拍一套白人扮黑人,向黑人扮的白人,爭取黑奴解放
古埃及係要睇時期,佢地南北成日互打加埋會有第三方遷入嚟再打埋一份單係古王國同新王國個人種可能已經有唔同,所以都係睇我下面放個個LINK好過睇content farm

利申醬油: https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_history_of_Egypt
三國無慘全部係女角
咁人地抗議又唔俾?
如果啲野唔關人事,都唔關你事喎
同埋你話Cleopatra 時代嘅希臘馬其頓人,呢個係上層同王室係,下面平民唔會係啦同埋平民同王室個源流又有機會唔同,圖坦卡門個家族響2020個research發現佢地有起源歐洲嘅基因
埃及唔係非洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞