[I/A]新世界狂歡(5)一周年繼續色色[BL]

280 回覆
2 Like 1 Dislike
終於抽中狗!!!!!;
恭喜!
我仲未有狗
想問下 而家復刻隻奧利文係唔係史上最強補

另外想問下
大蛇黔雲八雲
vs
新冬天狗狗
vs
火狐
邊隻先後次序上三星好
sorry 補多兩隻
SSR 艾斯特
SSR 魅魔
好唔好用係睇你有咩卡

想問下 而家復刻隻奧利文係唔係史上最強補

唔係但唔差 佢瞬補能力唔夠但緩回勁 如果敵人係DOT(毒)會好好用 稀有在係識加攻擊嘅補師 毒隊個啲食攻擊效益都唔差 緩回要疊經常要防守嘅關會蝕底
個人6*補排名 雨崑(必殺向/建議配槍奧有埋緩回)>聖誕副團(配毒隊)=聖誕奧(配夏八好癲/毒隊) 聖誕副團偏生存/聖誕奧偏輸出

邊隻先後次序上三星好
大蛇黔雲八雲

定位6round必殺大砲 隊員伊得輔/師奧 雨崑 槍奧 常駐崑SSR&SR
新冬天狗狗

經典3in1角色 同定位有偶奧/沙啖 建議呢啲三隻入面有一隻有升就得 敵人得一隻好好用 如果係某啲關唔打得隔離敵人嘅話會好難用 一隻夠用
火狐

好L好用 建議有沙狐 茶狐一定要升 注意要配加攻擊輔助 加必殺唔划算
SSR 艾斯特

生存向角色 攝位用/無其他升/有愛可用 有生存壓力好用 輸出唔夠其他角色高 但你擺佢入隊基本上唔會第一個死 //最煩係被動綁墨菲 通常墨菲SR上場先會用呢隻
SSR 魅魔

唔建議
通常技能有呢句 獲得嘲諷,受到攻擊時解除嘲諷 都係伏伏地
都係生存向角色 但我正正經經用隻坦唔好咩

獨立排名 蛇八>火狐>狗>=艾斯特>魅魔
齊隊員/有同類角色 火狐>>>蛇八>艾斯特>魅魔>=狗
好正 你咁樣講完我就知點升
因為我有雨崑
好開心終於爬到第60層
莉娜大人
想問有冇人長期lag到想del game
重裝過幾次都係咁,但間中又順返....
an同ios機都無lag過
今次張伊得卡又靚又勁咁
上年伊得卡+3CD奶+任意4CD攻擊手*2+今次伊得卡 或成最強隊伍
今次得哥好正啊痴線

我歪左常駐
而家日日紅石希望有救
上次聖誕2xx抽先出我崑
設定冊出2,希望唔好又係我響台灣網買完一星期後香港角川話有話代理
佢今次機率上歪率仲高過伊得卡 歪好正常 我三張歪兩張
我上次都蝕運費 希望唔好再搞咩飢餓行銷 買本鹹書仔都要搶
台灣角川好似有話今次好似冇網購份?
仆街我上次係台灣animate食運費但都叫有
今野真係pk了
家陣唔講以為係咩 鹹書一本姐又唔係有親筆簽名
到時望下animate有冇,我覺得遲啲應該會有多啲公布
大佬,冇網購真係仲慘過狗

176抽!!!!!!
◤🌸新情報解禁🌸◢
《新世界狂歡遊戲設定集 (2)》通路限定特典「節慶明信片」款式公開!動漫節會場&全通路購書 完成任務加碼送遊戲虛寶!
本次《新世界狂歡》遊戲設定集第二彈將於2024台北國際動漫節重磅首賣!凡於指定通路購書,加碼贈送「通路特典明信片」乙張(共四款);活動期間完成指定任務,就有機會獲得「限量遊戲虛寶」乙組(送完為止),動漫節期間還可至角川攤位牆面拍照留念!
▼《新世界狂歡遊戲設定集 (2)》指定通路限定特典活動♥
【活動辦法】
✨1.凡於「2024台北國際動漫節-台灣角川攤位」或「台灣角川官網」購買《新世界狂歡遊戲設定集 (2)》普通版或特裝版
🎁隨書附贈「通路特典明信片-角川款」乙張(角川A款或角川B款隨機投入)。
✨2.凡於指定通路「博客來、誠品、金石堂、安利美特、momo」購買《新世界狂歡遊戲設定集 (2)》普通版或特裝版
🎁隨書附贈「通路特典明信片-通路款」乙張(通路A款或通路B款隨機投入)。
【活動通路】
🔹「2024台北國際動漫節-台灣角川攤位」(2024/2/1~2/5 10:00~18:00 台北世貿一館 C608)
🔹「台灣角川官網」(https://kadokado.io/1Zevg
🔹「博客來、誠品、金石堂、安利美特、momo」(實體&線上販售狀況請依通路為準)
‼️動漫節首賣商品(含特裝版、書籍、精品等),每人每品項單筆限購五組。首賣特裝版無折扣。
‼️通路限定特典數量有限,隨首刷書籍售完為止,請有意者務必把握機會,以免向隅。

▼《新世界狂歡遊戲設定集 (2)》全通路購書加碼贈獎活動♥
【活動辦法】
✨Step1. 購買《新世界狂歡遊戲設定集 (2)》普通版或特裝版任一本
✨Step2. 拍攝新書封面照於社群「公開發文」,至「官方抽獎表單」填寫相關資料
🎁可獲得遊戲虛寶【晶靈石x1,000】乙組。(數量有限,將於活動結束後依照符合資格者發放,不另行公告得獎者 ※每帳號僅限兌換乙次)
✨Step3. 加碼再抽:遊戲虛寶【魔力契約十抽券x1】乙組。(共抽出100位 ※每帳號僅限兌換乙次)
👉抽獎表單:https://kadokado.io/nmLWt
【活動時間】
⏰2024/2/1(四) 10:00 ~ 2024/2/29(四) 23:59為止(UMT+8)
【購書通路】
📌「台北國際動漫節-台灣角川攤位」(2024/2/1~2/5 10:00~18:00 台北世貿一館 C608)
📌「台灣角川官網」(https://kadokado.io/1Zevg
📌「特約銷售通路」(https://kadokado.io/FmCng
【發送方式】
⏰2024/3/7(四)於社群公告【魔力契約十抽券x1】得獎名單後,所有獎勵預計在7個工作日內統一發放(獎勵將直接發放到您留下之UID的遊戲信箱,未得獎者恕不另行通知)
‼️詳細辦法將於台灣角川官方網站與社群陸續公佈,主辦單位保有最終修改、變更、活動解釋及取消本活動之權利,若有相關異動請以官方最新公告為主,恕不另行通知。
#新世界狂歡 #新世界狂歡遊戲設定集
#台灣角川 #動漫節 #首賣新書

香港角川你可唔可有特裝版代理我唔想食國際運費啊
你買咗一個禮拜就會通知你有
仆街咪我上次買完佢台灣animate都未發貨香港角川就話有了
呢度有冇人玩bliss?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞